Najneobičnije prosidbe poznatih

Najneobičnije prosidbe poznatih

21/07/2015

0

Više nije dovoljno samo kleknuti na jedno koleno i pitati "Hoćeš li da se udaš za mene?" Poznati se sve češće odlučuju za neobične, ali i prilično skupe prosidbe, a ovo su neke od najekstravagantnijih.


Kim Kardašijan i Kanje Vest

Slavni reper iznajmio je ceo stadion i angažovao simfonijski orkestar da bi zaprosio rijaliti zvezdu 2013. godine. Naravno, ceo događaj je emitovan u njenom rijalitiju.

Tom Kruz i Kejti Holms
Slavni glumac je zaprosio svoju sada već bivšu suprugu na Ajfelovoj kuli, koju je iznajmio za ovu priliku. Tada su bili u vezi samo dva meseca.

Kejt i Vilijam
Princ je sadašnju vojvotkinju od Kembridža zaprosio na romantičnom odmoru u Africi. Kasnije je ispričao da je prsten nosio u rancu tri nedelje pre nego što je konačno skupio hrabrost da je pita da se uda za njega.

Pink i Keri Hard
Pevačica je čekala četiri godine da je Keri zaprosi, pa je na kraju rešila da uzme stvar u svoje ruke i da ga zaprosi. Tako je napravila transparent na kojem je napisala "Udaj se za mene, ozbiljna sam", i pokazala ga tokom jedne od njegovih moto trka 2005. godine. Naravno, on je sišao sa motora i rekao "da".

Džordan Bretman i Kristina Agilera
Muzički producent zaprosio je pop zvezdu na odmoru u Kaliforniji. Hotelsku sobu ispunio je laticama ruža i velikim brojem poklona uz koji je bila i pesma. Poslednji poklon bio je prsten od pet karata.

Nik Kenon i Maraja Keri

Komičar je rešio da jedna prosidba nije dovoljna, pa je pevačicu zaprosio čak dva puta. Najpre na krovu njenog stana na Menhetnu, kada joj je na ruku stavio prsten od 17 karata, koji je bio sakriven u čokoladici. Nekoliko dana kasnije, poveo ju je na privatnu vožnju helikopterom, kada ju je ponovo pitao da se uda za njega.

Hajdi Klum i Sil
Slavni pevač je svoju dragu helikopterom odveo na vrh glečera u Kanadi, gde je naredio izgradnju njihovog privatnog igloa. Unutra je bio krevet prekriven laticama ruža, na desetine sveća i brojne đakonije. Nije mogla da ga odbije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash/story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: