Molder i Skali dobijaju kolege: Otkriveni novi likovi u seriji Dosije X (foto)

Molder i Skali dobijaju kolege: Otkriveni novi likovi u seriji Dosije X (foto)

Autor: | 22/07/2015

0

Svet je veoma uzbuđen zbog povratka serije Dosije X u januaru 2016. godine, a fanove je dodatno obradovala informacija da će i u novoj sezoni glavne uloge tumačiti Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson.

Kako se u seriju vraćaju slavni Molder i Skali, Fox televizija očekuje da će nova sezona ostvariti veliki uspeh, a rešili su i da u seriju uvedu nove likove.

Pored njih biće uvedena i dva nova agenta, agent Miler, kog će tumačiti glumac Robi Amel i agent Ajnštajn koju će tumačiti glumica Loren Abroz. Njih dvoje će predstavljati novu generaciju agenata u razjašnjavanju paranormalnih misterija, ali će se oni pojaviti samo u jednoj od šest epizoda nove sezone Dosije X.

Iz produkcije kažu da je dobro uvoditi sveža i mlada lica, ali da ipak treba da se zna su legendarni agenti koje je publika gledala devet godina, najbolje rade svoj posao i da im ne treba pomoć.

Pored Dejvida i Džilijan u seriju se vraća i Mič Pilegi kao Valter Skiner, kao i Vilijam B. Dejvis koji je ostao upamćen kao Pušač.

Novi glumci su poznati američkim gledaocima, jer Robi trenutno glumi u hit seriji The Flash televizije CW, dok je Loren glumila u seriji Zakon i red.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin