Zvezde kojima je posle seksi snimaka karijera krenula uzlaznom putanjom

Zvezde kojima je posle seksi snimaka karijera krenula uzlaznom putanjom

Autor: | 22/07/2015

0


Iako su neki od prvih snimaka seksa poznatih osoba pušteni u javnost s namere da naškode njihovoj reputaciji i karijeri, vreme i iskustvo su pokazali da je nekima podigao popularnost.

Iako svaka od ovih zvezda negira da se proslavila zahvaljujući snimku seksa, činjenica jeste da se nakon jedne takve namerne ili slučajne nesreće dogodilo upravo to.

Pamela Anderson

Snimak seksa nastao je 1995. godine na medenom mesecu Pamele i Tomija Lija i ostaće zapamćen kao jedan od najpopularnijih snimaka svih vremena. Nakon što je video procureo u javnost Pamela je tužila kuću koja ga je distribuirala i kasnije sklopila nagodbu koja je ostala skrivena od očiju javnosti. Video je danas dostupan samo pretplatnicima određenih veb stranica.


Pariz Hilton

Video je nastao 2004. godine, a bogata naslednica koja je samo lokalno bila poznata od tog trenutka postaje svetska zvezda. Sve ostalo je istorija.

Kim Kardašijan

Tridesetdevetominutni video popularne rijaliti zvezde doneo joj je veliku slavu i otvorio vrata karijere koju ima danas. Video je nastao pre osam godina i odmah nakon što je procureo u javnost doneo joj je preko tri miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin