Nezaustavljiva rok legenda: Kit Ričards snimio novi album u 71. godini

Nezaustavljiva rok legenda: Kit Ričards snimio novi album u 71. godini

Autor: | 25/07/2015

0

Rok dinosaurusi "Roling stounsi" su upravo završili američku turneju „Zip code“, ali njihova prva gitara Kit Ričards (71) i dalje radi

U utorak uveče Kit je pozvao nekoliko gostiju u njujorški studio "Električna ledi" na preslušavanje njegovog trećeg solo albuma „Crosseyed heart“, prvog posle 23 godine, koji će objaviti 18. septembra.

- Nadam se da vam se dovoljno svidelo večeras, da ćete otići i kupiti ga - našalio se Ričards posle preslušavanja.

Od juče je besplatno dostupan prvi singl sa albuma „Trouble“, a tu su i kantri pesma „Robbed blind“, „Love overdue“ sa blagim primesama regea, „Blues in the morning“, akustična balada „Lovers plea“, kao i „Illusion“ u kojoj je sarađivao sa Norom Džons. Kit je sa starim prijateljem Stivom Džordanom (svirao bubnjeve) napisao pesme i producirao album. U studiju su im pomogli gitarista Vedi Vočel i Bernard Foler, dugogodišnji prateći vokal "Stounsa".

- Ništa nije slično ulasku u studio, kada nemaš apsolutno nikakvu ideju šta te čeka kada izađeš iz njega. Ako tražite nevolju, došli ste na pravo mesto - rekao je Kit Ričards i dodao da će "Stounsi" snimiti novi album krajem godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin