Bobi Kristina: Tužna sudbina nesrećnog deteta

Bobi Kristina: Tužna sudbina nesrećnog deteta

Autor: | 30/07/2015

0
Odrastajući pored roditelja koji su se kod kuće zajedno drogirali, svađali, pa čak i tukli, Bobi Kristina nije imala mnogo šansi

Ugasio se i poslednji plamen koji je goreo nakon odlaska Vitni Hjuston. Bobi Kristina Braun je, poput njene pokojne majke, imala sve osim sreće. I svi koji su poznavali Vitni mogli su taj usud da predosete još pre njenog rođenja. Nije im se baš dopadao izbor životnog saputnika velike pop zvezde, iako je venčanje u holivudskom stilu te 1992. godine pretilo da sruši njihove sumnje u repera Bobija Brauna, koji je u brak doneo samo jedan kofer i gomilu nevolja. Nije prošlo mnogo, a slavna pevačica krenula je njegovim putem, ušavši u svet poroka koji su joj uništili reputaciju, na kraju i život.

Bez obzira na život koji je vodila, jedna od najvećih muzičkih diva svih vremena bezuslovno je volela svoju kćerku

Odrastajući pored roditelja koji su na sceni bili uspešni i glamurozni, dok su se kod kuće zajedno drogirali, svađali, pa čak i tukli, Bobi Kristina nije imala mnogo šansi. I možda bi za nju bilo bolje da ju je socijalna služba oduzela od Vitni nakon konačnog razvoda od problematičnog muzičara 1997. godine. Nikad nećemo saznati. No, bez obzira na život koji je vodila, jedna od najvećih muzičkih diva svih vremena bezuslovno je volela svoju kćerku i upravo je zbog brige o njoj odlazila na rehabilitacije. Nažalost, svaki put bi se ispostavilo da je izgubila karakter negde na svom dugom putu sa dve trake koje su se neprestano ukrštale – jedna je nosila blistavu karijeru kakvu dugo niko neće dostići, dok su drugu godinama razarili razni unutrašnji demoni. Isto prokletstvo stiglo je i Bobi Kristinu, sa tužnim epilogom koji je počeo svega nekoliko dana pre 11. februara, kada je svet obeležavao godišnjicu prerane smrti njene majke.

Depresivna i slomljena posle gubitka majke, nije imala snage da se suoči sa stvarnošću

Podsetimo, Vitni je pronađena mrtva u kadi punoj vode, a uzrok je bio davljenje nakon prekomernog konzumiranja alkohola i jakih lekova. Depresivna i slomljena posle velikog gubitka, Bobi Kristina nije imala snage da se suoči sa stvarnošću. Nije pomogla ni veridba sa Vitninim usvojenim sinom, potez koji su mnogi osuđivali iako njih dvoje nisu u krvnom srodstvu, a nije bila previše bliska ni sa bakom Sisi. Nije pomoglo ni nasledstvo koje joj je majka ostavila. I Bobi je pronađena u kadi, u komi iz koje se više nije budila. Oštećenje mozga bilo je trajno. Nije stigla da proslavi svoj dvadeset drugi rođendan.

Veridbu sa Vitninim usvojenim sinom mnogi su osuđivali iako Bobi Kristina i Nik Gordon nisu bili u krvnom srodstvu

Kada ste gotovo od pelena primorani da živite pod stalnom prismotrom javnosti, kao dete svetski poznatih roditelja, morate da steknete čeličan karakter kako biste opstali u surovom svetu šou biznisa, koji je mnogima došao glave. To je cena koju mnogi jednostavno ne mogu da plate. Paparaci su maloj Bobi neprestano bili za petama, često je prisustvovala porodičnom nasilju, gledala modrice i slomljene kosti, a u borbi za izražavanje naklonosti prema kćerki tad već razvedeni roditelji imali su običaj da je izvode na scenu tokom nastupa. Pored njih je još kao tinejdžerka počela da koristi teške narkotike, a nekoliko puta bila je na ivici smrti.

I Bobi je pronađena u kadi, u komi iz koje se više nije budila. Oštećenje mozga bilo je trajno. Nije stigla da proslavi dvadeset drugi rođendan

Pevačica se više puta javno klela kako će učiniti sve da zaštiti kćerku i obezbedi joj normalan i zdrav život. Ali, nije uspela u toj nameri. Ili nije stigla. Novcem ne može baš sve da se kupi. Zanimljivo je da Bobi Braun, uzrok cele ove tragične priče o Vitni Hjuston, nekako uspeo da se izvuče iz kandži lošeg života, iako mnogi poštovaoci njenog lika i dela smatraju da je to kosmička nepravda. Bobi Kristina biće sahranjena pored majke na groblju u Nju Džerziju.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News; Guliver / Getty Images

Najnovije vesti