One su prekršile pravila na venčanju: Poznate mlade koje ne haju za tradiciju

One su prekršile pravila na venčanju: Poznate mlade koje ne haju za tradiciju

Autor: | 02/08/2015

0

"Pravila su tu da bi se kršila", stara je izreka koju su ove poznate mlade bukvalno shvatile. Bilo da su njihovi partneri uzeli mladino prezime, ili bilo da su na venčanje stizale biciklom ove mlade kršile su običaje.

Zoi Saldana

Glumica Zoi Saldana izazvala je mali šok među tradicionalistički nastrojenom planetom kada je posle udaje za Marka Pergara objavila da je suprug uzeo njeno prezime.

- Zašto je to toliko iznenađujuće i šokantno da muškarac uzme prezime od supruge? Muškarci, nećete prestati da postojite ukoliko uzmete prezime svoje partnerke. Baš naprotiv, pamtiće vas kao nekog ko je napravio promenu - rekla je glumica.

Bijonse
Ni Bijonse nije preterano marila za tradiciju i običaje kada se udavala za Džej Zija. Bijonse i Džej su se venčali na intimnoj ceremoniji pred malim brojem ljudi, a uprkos običaju da samo mlada na svadbi može da nosi belo, Bijonse je od ženskih zvanica tražila da obuku toalete u ovoj boji.

Kejt Midlton
Ni Kejt Midlton nije ispoštovala tradiciju dugu nekoliko vekova kada se udala za princa Vilijama. Umesto da do crkve dođe kočijom, kao sve mlade koje su se udavale u kraljevsku porodicu, Kejt je došla automobilom.

Solanž Nouls
I Solanž Nouls, baš kao i njena starija sestra Bijonse, nije polagala mnogo na tradiciju kada se udala za reditelja Alana Fergusona. Baš poput sestre, i mladine gošće su bile obučene u belo a Solanž i Alan su u crkvu stigli biciklom.

Anđelina Džoli
U odnosu na sve ostale mlade sa spiska, holivudska glumica Anđelina Džoli najmanje je tradicionalna. Pre nego što je odlučila da se uda za Breda Pita, Anđelina se sa njim zabavljala punih deset godina, a tokom veze Bred i Anđa su dobili troje dece, a dvoje su usvojili.

Takođe, umesto da naruči luksuznu venčanicu za najvažniji dan, Anđelininu venčanicu kreirala su njena deca, koja su odigrala i bitne uloge na samom venčanju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News hellomagazin

Najnovije vesti