Ovako Rita Ora pleše za Krisa Brauna (video)

Ovako Rita Ora pleše za Krisa Brauna (video)

07/08/2015

0

Kada se pre tri godine pojavila na svetskoj muzičkoj sceni mnogi su Ritu Oru poredili sa Rijanom, kako zbog pesama tako i zbog fizičke sličnosti. Međutim, osim sličnog izgleda i muzičkog ukusa, njih dve, takođe, dele naklonost prema istom muškarcu, Krisu Braunu.

Naravno, sa tim izuzetkom da je Rita samo poštovalac Brauna kao izvođača. Kako i Kris ima samo reči hvale za svoju koleginicu oni su odlučili da ukrste glasove u duetu provokativnog naziva Body on me.

A škakljivi naziv pesme potpuno odgovara tekstu i rečima koje Ora i Braun upućuju jedno drugom. Otuda i ne čudi zavodljivi ples koji je Rita spremila za spot koji uskoro treba da ugleda svetlost dana. Ostajemo samo da vidimo kako će Kris u spotu reagovati na njene čari.

Pesma Body on me, koja je treći singl sa dugo očekivanog drugog albuma Rite Ore, će verovatno biti njen veliki proboj na svetsko tržište nakon mega uspešnog dueta sa Igi Azilijom Black widow. Iako su tri singla sa Ritinog prvenca iz 2012. godine bila na mestu broj jedan u Velikoj Britaniji, u kojoj je Rita provela ceo svoj život nakon rođenja u Prištini, uspeh na svetskom nivou je izostao.

A video posted by Rita Ora (@ritaora) on Aug 4, 2015 at 9:31pm PDT

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on Jul 24, 2015 at 7:51pm PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Rita Ora / Instagram /Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još