Kajli Džener proslavila 18. rođendan

Kajli Džener proslavila 18. rođendan

Autor: | 09/08/2015

0

Kajli Džener proslavila je svoj 18. rođendan, a intimno porodično slavlje održano je u petak. Kajli je na dan proslave na Instagram postavila fotografiju na kojoj pozira sa tortom na kojoj je ispisano Srećan rođendan, Kajli, a svojim pratiocima se pohvalila novom Hermes torbom, dok je oduševljeno napisala:

- A, nije mi još uvek rođendan.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 7, 2015 at 10:00pm PDT

Ona je dobila poklone, ali je mislila i ona one kojima je pomoć potrebna. Nekoliko sati pre slavlja, Kajli je posetila dečiju bolnicu i odnela poklone mališanima.

Pravi poklon za nju je tek usledio te je, trenutno se najpopularnija tinejdžerka na svetu do restorana gde je održana proslava dovezla automobilom Mercedes G-Wagon crvene boje, koji je dobila od dečka, repera Tajge.

Ispred restorana u Los Anđelesu dogodio se i prvi javni susret Kris i Kejtlin Džener, koji je protekao veoma prisno uz zagrljaje i poljupce, uprkos navodima da su njih dve sada ljute rivalke.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 7, 2015 at 6:13pm PDT

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 7, 2015 at 2:30pm PDT

Naravno, tu su bili i ostali članovi porodice, koji su privukli paćnju svojim modnim kombinacijama. Proslava sa porodicom je protekla u mirnoj atmosferi, dok Kajli očekuje prava žurka 18. avgusta u klubu u Kanadi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News; Kylie Jenner / Instagram hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti