Nikol Šerzinger i Ed Širan u vezi?

Nikol Šerzinger i Ed Širan u vezi?

Autor: | 09/08/2015

0

Bivša članica grupe Pussycat Dolls, Nikol Šerzinger i britanski pevač Ed Širan u poslednje vreme provode mnogo vremena zajedno, a izvori tvrde da su njih dvoje u vezi.

Zbližili su u proteklih nekoliko meseci i pevač smatra da su, kako on kaže, u “ranoj fazi veze”. Edov blizak prijatelj je izjavio:

- Što se njega tiče, oni su već započeli vezu i on o tome priča sa prijteljima i kolegama. Možda to ne potraje mnogo, ali definitvno su bliski.

Par se zbližio kada je Nikol priznala Edu da joj je njegova muzika pomogla da preboli raskid sa bivšim dečkom Luisom Hamiltonom.

Dvadesetčetvorogodišnjak je prelepu pevačicu pozvao da gostuje na njegova tri koncerta u londonskoj Wembley areni, a paparaci su ih uhvatili kako piju pivo u Edovom rodnom gradu Framlingamu, nekoliko dana nakon rasprodatih koncerata.

Nikol je, takođe, uživala u susretima s Britancem, a njena drugarica je za jedne novina izjavila “Dopao joj se dejt jer je bilo ‘iskreno’, kako ona kaže”. Glasine o njihovoj navodnoj vezi su počele kada je Nicole objavila fotku s Edom sa jednog od njegovih koncerata.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti