Ona je danas najtraženiji model na svetu: Pogledajte kako je Kara Delevinj izgledala u detinjstvu 

Ona je danas najtraženiji model na svetu: Pogledajte kako je Kara Delevinj izgledala u detinjstvu 

Autor: | 13/08/2015

0

Model Kara Delevinj napunila je juče 23 godine, a već je na vrhu sveta i kao model i kao glumica.

Prošle godine je bila jedna od najplaćenijih svetskih manekenki, sa godišnjom zaradom od 46 miliona dolara. Takođe, započela je i glumačku karijeru u Holivudu, sa ulogama u filmovima "Ana Karenjina" 2012, "The Face od an Angel" iz prošle i "Paper Towns" iz ove godine.

Ali, iako se sada smatra da je Kara jedna od najlepših žena na svetu, nije uvek bilo tako. Ona je nedavno i sama priznala da je kao mala ličila na "gremlina".

Kara, koja sada sada sarađuje sa najprestižnijim modnim kućama, otkrila je da nije uvek imala poverenje u sebe i da se brinula da će njen jedinstven izgled biti samo prepreka njenoj karijeri u modnoj industriji.

- Nikada nisam ni pomislila da će ljudi poželeti da budem model. Izgledala sam kao gremlin, bila sam ne baš lepo dete - rekla je jednom. I dok sada svakodnevno radi sa svim dizjanerima sveta, Kara nije uvek bila zainteresovana za lepe haljine, šminku. - Bila sam divlje dete, više dečak nego devojčica. Lepota nije bila uopšte važna, a ni sada nije najvažnija. Ova divlja devojka ipak je otkrivena 2009. godine, kada je imala 17 godina. Ipak, ni tada nije sve išlo glatko.

- Ispred kamere sam se ponašala kao zver u kavezu. Nisam znala gde da gledam, i samo sam se vrtela bez reda.

Iako je gotovo odmah postala ljubimče modnog sveta, njoj je trebalo dosta vremena da počne da veruje u sebe. Sada, sve više počinje da joj se sviđa gluma.

- Grozno je živeti u svetu gde neko može da me nazove i kaže da previše izlazim, i da moram da smršam i izgledam ovako ili onako. To me ljuti. Ako ne želiš da radim za tebe, nemoj ni da me zoveš. I zato mi se sve više sviđa da snimam filmove, jer tu ne zavisi mnogo od mog izgleda. Kada glumiš, poslednja stvar o kojoj razmišljaš je da budeš lep.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Cara Delevigne / Instagram hellomagazin
Tagovi: kara delevinj