Sestru Dejvida Bekama policija privela na ispitivanje

Sestru Dejvida Bekama policija privela na ispitivanje

Autor: | 16/08/2015

0

 

Džoen Bekam (levo) sa majkom Sandrom

Džoen Bekam, sestra legende engleskog i svetskog fudbala Dejvida Bekama, sarađuje sa detektivima nakon što je njen bivši dečko Adrijan Tejlor sa još tri osobe optužen da je pokušao da prevari američke banke na tlu Velike Britanije.

Nju su u celu priču uvukli besni investitori koji tvrde da ih je njen bivši dečko opljačkao. Oni će se svi pojaviti na sudu sledeće nedelje. Ne postoje tragovi ni saznanja da je Džoana znala nešto o navodnom zločinu čiji svi detalji nisu još ni objavljeni. Ipak, juče je portparol FALCON-a, jedinice za tehnički i tehnološki kriminal potvrdio je da je Džoana pod istragom, piše Miror.

Jedinica za prevare i kompjuterski kriminal suočava se sa možda najumešnijom kriminalnom grupom do sada. Izvor blizak porodici Bekam kaže da je Adrijan bivši Džoanin dečko, ali da su i dalje u dobrim odnosima i ona je spremna da mu pomogne koliko god može.

- Ona je očigledno veoma uznemirena i jednostavno želi da mu pomogne i da nastavi svoj život.

Jedan od onih koji tvrde da su prevareni je i bivši igrač Čelsija i Svonsija Leon Najt, koji je čak i na tviteru krenuo da proziva Bekamovu sestru.

- Savetujem ti da me kontaktiraš što pre da ne bih počeo da tvitujem o tome ko je ko i šta je šta. Tvoj brat je Dejvid Bekam, legenda sam po sebi, ali ti si to što jesi sa svojim niskim porivima. Kontaktiraj me što pre - napisao je Najt na Tviteru.

Adrijan Tejlor koji je i dalje u dobrim odnosima sa Bekamovom sestrom, uhapšen je u sklopu serije policijskih racija ovog meseca. Optužen je za organizovanje prevari zajedno sa Viliamom La Beljom, Ansu Džabati i Mariom Ugom Simonelijem, koji su se pojavili na Vimbldonskom sudu 7. avgusta. U ceo slučaj uvučena je i bliska porodična prijateljica koja je ujedno i Džoanina frizerka i stilistkinja.

- Policija je samo tražila pomoć u slučaju da ona nešto zna o navodnoj prevari koja se odigrala između 23. marta i 28. maja. Džoana poriče da je imala bilo kakva saznanja o Tejlorovim poslovnim dogovorima, i sprema kontra tužbu za sve one koji su je uznemiravali i verovali da je umešana u prevaru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: dejvid bekam

Najnovije vesti