Koja se zvezda rodila sa repićem, koja sa 12 prstiju, a koja sa četiri bradavice?

Koja se zvezda rodila sa repićem, koja sa 12 prstiju, a koja sa četiri bradavice?

Autor: | 17/08/2015

0


Da će biti drugačije od većine neke zvezde su pokazale od rođenja....

Pevačica Lili Alen (29) rođena je sa trećom bradavicom ispod leve dojke, a svoj televizijski debi imala je sa samo tri godine kada se pojavila u emisiji 'The Comic Strip', čiji je ko-scenarista bio njen otac Kit.

Keša (28) od početka karijere težila tome da bude drugačija, a takva je i bila. Rođena je sa zakržljalim repom dugačkim šest milimetara. Operacijom su joj uklonili ovaj 'dodatak' kad je bila beba.

Taje Digs (44) koji u serijama po pravilu glumi zavodnike, rođen je sa šest prstiju na svakoj ruci. Glumcu su višak prstiju uklonili operacijom. Taje je glumio u serijama 'Kevin Hill', 'Ally McBeal', 'Privatna praksa', 'Zapadno krilo' i mnogim drugima.


Mila Kunis
(31) rođena je s jednom obrvom i očima različite boje, no to joj nije bila prepreka da postane jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Iako je govorila kako nikada ne želi da se uda, glumica je u braku sa kolegom Eštonom Kučerom.

Heri Stajls (21) rođen je sa četiri bradavice. Član grupe 'One Direction' šalio se kako misli da je imao brata blizanca koji je nestao i ostavio mu u nasleđe svoje dve.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Najnovije vesti