Ko će dobiti više: Porodica Robina Vilijamsa se povlači po sudu

Ko će dobiti više: Porodica Robina Vilijamsa se povlači po sudu

Autor: | 20/08/2015

0
Suzan Šnajder i Robin Vilijams

Udovica oskarovca Robina Vilijamsa u sporu je sa njegovom decom, a sve se vrlo zakomplikovalo i pre nego što su obe strane sele za "pregovarački sto" ne bi li razgovorom rešli  probleme.

Advokati Robinove dece, Zakarija, Zelde i Kodija, navode da je udovica njihovog oca Suzan Šnajder Vilijams pokušavala da nepravedno poveća rezervni fond namenjen svim troškovima oko doma gde je živela sa slavnim glumcem, koji će, prema Vilijamsovom testamentu, doživotno njoj pripadati, piše "Los Angeles Times".

Navodne dokaze za to, Vilijamskova deca predala su  Vrhovnom sudu San Franciska u petak.

Deca slavnog umetnika tvrde da Suzan pokušava da manipuliše njegovim imanjem da bi došla do više novca.

Prošlog decembra, advokati Suzan Šnajder predali su dokumenta u kojima tvrde da ona, naime, ne dobija dovoljno novca da bi pokrila troškove hipoteke i osiguranja.

Troškovi koje iziskuje dom u kome Suzan i danas živi je onaj u kojem je glumac izvršio samoubistvo, u Tiboronu u Kaliforniji, severno od San Franciska.

U dokumentima nije navedena konkretna suma novca koju Šnajderova zahteva. Njeni advokati takođe navode da deca namerno ne žele da daju neophodan novac, što su oni demantovali.

U dokumentima iz 14. avgusta stoji da zapravo ima dovoljno novca za potrebe održavanja doma i da Suzan nema zagarantovani prihod koji "konstantno potražuje".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti