One su najpoznatije biseksualke u Holivudu

One su najpoznatije biseksualke u Holivudu

Autor: | 05/09/2015

0

Biseksualnost znači fizičku, seksualnu, emocionalnu i duhovnu privlačnost prema osobama različitog i istog spola. Međutim, biseksualne osobe vrlo često su nevidljive, kako za strejt, tako i za gej zajednicu. Biseksualni identitet često se posmatra kao prolazna faza dok se osobe ne odluče na to da budu homoseksualne ili heteroseksualne orijentacije.

Ovo su najpoznatije biseksualke u Holivudu.

Anđelina Džoli
Anđelina Džoli oduvek je bila otvorena po pitanju svoje seksualnosti, a poznate su i njene veze sa pojedinim foto modelima i glumicama. Poznata glumica, navodno je jednom prilikom izjavila da je u prošlosti volela žene i da je spavala sa njima.

Megan Foks
U intervjuu za jedna magazin pre nekoliko godina, Megan je potvrdila svoju biseksualnost rekavši:

- Mislim da se ljudi rađaju kao biseksualci i onda prave podsvesne izbore na osnovu pritiska društva. Uopšte nemam dilemu u svoju biseksualnost. Ali ja sam takođe i licemer. Nikada ne bih spavala sa devojkom koja je bila biseksualna pošto bi to značilo da je spavala sa muškarcima, a oni su tako prljavi. Nikada ne bih mogla da spavam sa devojkom koja je spavala sa muškarcem.

Dru Barimor
Dru Barimor zvanično je priznala da je biseksualna u intervjuu tokom 2003. godine.

- Da li volim žene seksualno? Naravno. Potpuno. Oduvek sam se smatrala biseksualnom osobom. Misli da su dve žene zajedno potpuno prelepa stvar, isto kao što su muškarac i žena prelepi. Kada ste sa ženom, to je kao da istražujete svoje telo ali kroz nekoga drugog – rekla je tada ona.

Sintija Nikson
Sintija se proslavila ulogom Mirande u kultnoj seriji "Seks i grad". Iako je sada udata za Kristinu Marinoni, Nikosnova je u intervjuu iz 2012. godine izjavila da je igrala za oba tima.

- Ne koristim tu reč pošto niko ne voli biseksualce. Uopšte ne dobijamo poštovanje - izjavila je tada Sintija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: biseksualka

Pročitajte još