Najuvrnutiji zahtevi poznatih ličnosti

Najuvrnutiji zahtevi poznatih ličnosti

Autor: | 05/09/2015

0

 

Iako su Niki Minaž i Maraja Keri velike suparnice, jedno im je zajedničko - obe imaju zahteve tokom koncertnih turneja koji često prelaze granice normalnog.

Lejdi Gaga
Ionako kontroverzna pevačica traži da je u garderobi pre izlaska na pozornicu dočeka beli kožni kauč, sveže cveće i crne zavese od satena. Na zidovima obavezno moraju biti stari posteri Dejvida Bouvija, grupe Queen, Eltona Džona i Bili Holidej. Lejdi GaGa zahteva i puter od kikirikija s lanenim semenkama koje ne sadrže više od četiri grama šećera. Pevačica ima i pratnju od 150 ljudi koja se sastoji od spiritualiste, masera, ženskog čitač tarota i 30 stilista.

Madona
Njena ekipa sastoji se od 200 članova. Madona ima 30 telohranitelja, lične kuvare, instruktora joge, osobu za akupunkturu, 20 međunarodnih telefonskih mreža. Od cveća je moraju dočekati ljiljani i ružičaste ruže.

Maraja Keri

U muzičkim krugovima Maraja Keri je već odavno poznata po tome da voli da izigrava divu. U prilog tome ide i priča oko njenog gostovanja na božićnom događaju 2009. u Londonu kad je zahtevala da bude okružena s 20 belih mačića i 100 belih golubova. Između ostalog, tražila je i konfete u obliku leptirića koji bi uveličali završetak njenog tadašnjeg koncerta. Zahtevala je da do mesta događaja bude prevezena u Rols Rojsu i da je dočeka ružičasti tepih po kojim će se prošetati. Poznato je već da pevačica voli da pije Cabernet Sauvignon vredan 200 dolara, dva buketa belih ruža obavezno moraju da budu u njenoj garderobi, a sveće sa mirisom vanile su joj omiljene. Idealna temperatura sobe joj je 23 stepena.

Rijana
Tokom turneje "777" organizatori koncerata tvrde da je Rijana živjela na energetskim pićima i slatkišima. Među omiljenima su joj "Haribo" gumene bombone i "Oreo" keks. Obožava i sir.

Keti Peri
Vozači pevačice ne smeju da započnu razgovor s njom niti smeju da gledaju na zadnje sedište preko retrovizora. Njena garderoba mora da bude bež ili ružičaste boje. Keti Peri zahteva moderan stočić za kafu, lusteri moraju da budu u francuskom stilu, a frižider mora da ima staklena vrata.

Niki Minaž

Kontroverzna Niki želi sveće koje mirišu na peciva, veliki poslužavnik pun sira, puno pilećih krilaca i žvakaće gume u tri različita ukusa.

Džej Zi i Bijonse
Prevoz Džej Zija obavezno mora da bude najnoviji model Maybacha i to crne boje. Od pića moraju da mu budu dostupne dve boce šampanjca od 300 dolara i dve boce Sassicaia vina iz 2004. godine.  Bijonse obožava pečenu piletinu koja mora da bude veoma začinjena svežim belim lukom, solju i biberom. Za nju nema brze hrane - služe se samo zdrave grickalice i salate na staklenom posuđu. U toaletu mora da je čeka crveni WC papir.

Dženifer Lopez
Belo cveće je njeno omiljeno, po mogućnosti ljiljani ili ruže. Za Dženifer Lopez bele moraju da budu i stolice, sveće, ali i hrana. Najviše jede ribu.

Kristina Agilera
Kristina Agilera uvek insistira na policijskoj pratnji, a kafa i čaj nikad ne smeju da budu hladniji ni topliji od 80 stepeni. Ali tu nije kraj bizarnostima - ona želi da joj bude dostupan i vitamin C u obliku likova iz američke animirane serije "Porodica Kremenko".

Kanje Vest
Njegovi vozači moraju da nos odeću od 100 posto pamuka. Kanje Vest ne podnosi veštačka vlakna.

Adel
Pevačica koja se pre četiri godine povukla iz javnosti ne bi li uživala u porodičnom životu, toekom svojih nastupa obavezno je zahtevala kutiju određenih cigareta, svetlo pivo i sendviče bez paradajza. Adel je imala i jedno pravilo - svaki njen obožavalac koji je za koncert dobio besplatnu ulaznicu, obavezno je određenu svotu novaca morao da donira u humanitarne svrhe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti