Avantura američkog predsednika: Obama i Ber Grils jeli ostatke lososa na Aljasci (video)

Avantura američkog predsednika: Obama i Ber Grils jeli ostatke lososa na Aljasci (video)

Autor: | 11/09/2015

0

Barak Obama, predsednik SAD, izazvao je veliku pažnju medija odlukom da gostuje poznatom avaturisti Beru Grilsu u njegovom rijalitiju o preživljavanju u prirodi "Running wild". Sad su se pojavile prve scene iz epizode snimane na Aljasci u kojima je Grils, prema očekivanju, ponudio za jelo Obami ono što šef Bele kuće sigurno sam ne bi okusio.

- E, ovako, našao sam ovog lososa na obali reke, samo nemojte mnogo da se isprepadate. Medved ga je pojeo do pola - rekao je Grils američkom predsedniku.

- A što ga medved nije dokrajčio? Ovo deluje kao lep komad ribe - pitao je Obama.

- Da, ali ako pogledate bolje, medvedi su pojeli sve što ima puno masti u sebi. Ikru, malo kože. Često pojedu i mozak lososa - odgovorio je Grils.

Nakon što je probao leš lososa, Obama se ponovo oglasio.

- Ber nije baš neki kuvar, ali je činjenica da smo jeli nešto za šta smo videli šta je u pitanju ipak je ohrabrujuća. Ipak, ne mislim da je bilo neophodno da mi kaže da ostaci hrane od medveda. Mogao je to da izostavi - kazao je predsednik SAD.

Na Aljasci Obama se nije samo bavio jedenjem ribe.

- Znate, jedan od glavnih razloga našeg putovanja jeste da naglasimo efekte klimatskih promena i onoga što se dešava sa našom planetom… Ja imam dve ćerke i ne želim prerano da dobijem unuke, ali se nadam da ću ih nekada imati. Želim da osiguram da ovo bude tu i za njih, ne samo za nas - rekao je Obama.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti