Mel Gibson čeka svoje deveto dete sa 35 godina mlađom devojkom?

Mel Gibson čeka svoje deveto dete sa 35 godina mlađom devojkom?

Autor: | 14/09/2015

0


Porodica Mela Gibsona navodno će postati još veća, pošto slavni glumac navodno čeka svoje deveto dete sa znatno mlađom devojkom Rosalind Ros.

Iako su mnogi spekulisali da je u pitanju samo avantura, izgleda da Mel Gibson (59) ima ozbiljne namere sa 24-godišnjom nekadašnjom jahačicom konja, a danas scenaristkinjom u pokušaju. Glumac navodno sa njom čeka svoje deveto dete

- Rosi je iznenada prestala da pije alkohol pre mesec dana. Iako neće da prizna da je trudna, ona to nije ni negirala - rekao je jedan prijatelj i dodao:

- Oduvek je govorila da želi da pbude mlada mama i da ima troje ili četvoro dece.

Novopečeni par upoznao se kada se Rosalind prijavila za posao scenariste u glumčevoj producentskoj kući. Kako tvrde izvori svetskih medija, ubrzo nakon toga odveo ju je na romantični odmor na svoje imanje, usred džungle u Kostariki.

Gibson ima sedmoro dece iz braka sa bivšom suprugom Robin - najstariju Hanu, blizance Edvarda i Kristijana, i još četvoro sinova - Luisa, Vilijama, Majla i Tomasa.

Kada su se Mel i Robin razveli 2006. nakon 26 godina braka, započeo je romansu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom (45) koja je prethodno bila u vezi sa Timotijem Daltonom. Godine 2009. par je dobio ćerku Luciju, a godinu dana kasnije su se razveli.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: mel gibson

Najnovije vesti