Amal Kluni razbesnela svoje kolege advokate, pa čak i britanskog ministra pravde

Amal Kluni razbesnela svoje kolege advokate, pa čak i britanskog ministra pravde

Autor: | 15/09/2015

0

Amal Kluni, supruga čuvenog zavodnika Džordža Klunija, izgleda da ne preza od toga da koristi to što je postala životna saputnica poznatog glumca, ili bar tako misle njene kolege i koleginice, advokati i advokatice. Svojim ponašanjem, ponajviše stilom oblačenja, koji možda i nisu neobični za damu iz svetskog džet seta, Amal je navukla na sebe i bes, ni manje ni više, nego britanskog ministra pravde Edvarda Folksa. Evo šta joj zameraju.

Folks ju je optužio da velike slučajeve dobija samo zahvaljujući svom prezimenu, a sve to zbog toga kako se obukla kada je krenula u posetu svome klijentu bivšem predsedniku Maldiva Mohamedu Našidu, koji se nalazi u zatvoru. Amal je nosila haljinu "Dolce&Gabbana" vrednu skoro 1.000 funti i ogromne naočari za sunce, pa je ministru očigledno zasmetalo što je izgledala kao da je krenula na crveni tepih, a ne u zatvor, piše "Dejli mejl".

Zato nije čudno što je advokatica za ljudska prava izazvala negodovanje među svojim kolegama.

- Siguran sam da takve velike i poznate slučajeve dobija samo zato što je udata za Džordža Klunija, a kada je angažuju, onda takvi slučajevi dobijaju publicitet - kaže Folks.

Amal Kluni je pre nekoliko nedelja izgubila parnicu u Egiptu, i to je bilo izuzetno medijski propraćeno. Njen klijent, kanadski novinar Mohamed Fahmi, osuđen na tri godine zatvora.

- Čuo sam je nakon suđenja kako govori u odbranu novinara koji su osuđeni u Egiptu. Da sam zatvorio oči, nikada ne bih rekao da je to ona, jer je koristila nju-ejdž trendi termine. Mogu vam reći, to nije bilo tako kada sam ja bio advokat.

Samo nekoliko dana pre nego što je donesena presuda Fahmiju, Amal je viđena u provodu na Ibici u zlatnoj mini haljini. Jednom rukom se držala za svog slavnog supruga, dok je u drugoj ruci imala skupocenu tašnu.

Ministar nije jedini koji je primetio promene na Amal otkako se udala za Klunija.

- Ima dosta pametnih advokata, a mnogi imaju mnogo impresivniju karijeru u oblasti ljudskih prava nego Amal Kluni. Ali, njen intelekt i profesionalizam, pa čak i njen seksepil, nisu ništa u poređenju sa činjenicom da se udala za holivudskog zavodnika koji se zove Džordž - rekao je ugledni pravnik Džonatan Ejms.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: amal kluni

Najnovije vesti