Ćerka Breda i Anđeline želi da postane dečak?

Ćerka Breda i Anđeline želi da postane dečak?

Autor: | 16/09/2015

0

Šilo Džoli Pit, prvo biološko dete Anđeline Džoli i Breda Pita oduvek je više volela da se oblači kao dečak, ali se iza toga, osim stila oblačenja, možda krije i nešto drugo.

Njeni roditelji su, kako piše "Radar Online", konsultovali stručnjake jer sumnjaju da Šilo pati od rodne disforije, odnosno rodnog nesklada ili transrodnosti. U pitanju je sindrom koji se javlja kod osoba koje doživaljavaju nezadovoljstvo svojim rodnim i polnim identitetom koji im je rođenjem dodeljen.

Kada su primetili da Šilo radije bira pantalone i široke majice umesto haljina na cvetiće, Bred i Anđelina su zaključili da njihova ćerka zapravo želi da postane dečak.

Kako za Šilo, kao i za svu ostalu decu žele samo najbolje, rešili su da konsultuju psihologa u vezi ovog slučaja i potraže savet.

- I Anđelini i Bredu je najbitnije da Šilo bude srećna i samouverena i spremni su da učine sve kako bi joj pružili dom pun ljubavi u kome će se osećati sigurno - izjavio je izvor blizak porodici Pit-Džoli.

U toku jednog intervjua Bred je izjavio da Šilo zahteva da je zovu Džon, a Anđelina je otišla korak dalje i u emisiji kod Opre Vinfri 2010. otvoreno izjavila da njena ćerka želi da bude dečak i da je tražila da je ošišaju na kratko.

- Obožava da nosi mušku garderobu i više se druži sa svojom braćom. Zapravo, ona veruje da je njihov brat - rekla je tadapopularna glumica.

Bred je u početku mislio da je to samo faza i da je Šilo muškarača, međutim, kako je vreme prolazio njegovo mišljenje je počelo da se menja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images