Dru Barimor otvoreno o raku dojke

Dru Barimor otvoreno o raku dojke

19/09/2015

0


Glumica Dru Barimor snimila je film "Miss You Already" koji govori o dve žene čije prijateljstvo je stavljeno na probu zbog ozbiljne bolesti a u nedavnom intervjuu Dru je otkrila koliko joj je ovaj film značio.

U filmu "Miss You Already" Dru igra Džes čija dugogodišnja prijateljica Mili vodi iscrpljujuću bitku sa rakom dojke, a u intervjuu koji je nedavno dala Dru je otkrila koliko je ova tema važna za nju.

Tako je otkrila da je redovno počela da ide na kontrole dojki otkako su njene dve prijateljice ostale bez majki zbog raka dojke. I ne samo to, Dru ih je i konsultovala nakon što je dobila scenario za film.

- Pre nego što sam počela da snimam ovaj film, konsultovala sam se oko priče sa njima. Obe su u njoj prepoznale iskrenost, humor, bes, sebičnost - i sve ono što nosi sa sobom jedna duga i iscrpna borba sa rakom.

- To mi je mnogo značilo, jer sam tokom snimanja stalno mislila na njih dve. Takođe, bitno je da žene vode više brige o svom zdravlju. Tako, na primer, nakon što su moje prijateljice ostale bez majki ja sam počela redovno da odlazim na preglede - iskrena je bila Dru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash/story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: rak dojke

Pročitajte još

Najnovije vesti