One su naslednice Anđeline Džoli i Skarlet Johanson

One su naslednice Anđeline Džoli i Skarlet Johanson

Autor: | 27/09/2015

0

Agencijama za talente je bezbednije da pod svoje uzmu mladu privlačnu ženu i nadaju se da će ona vremenom postati dobra glumica, nego da zastupaju devojku prosečnog izgleda koja ima veliki talenat.

Riz Viterspun, En Hatavej, Dženifer Aniston i Skarlet Johanson su primer toga da dobar izgled u Holivudu znači mnogo. Kada se na početku njene karijere ispostavilo da je Riz prosečna glumica, to je za producente bila ok opcija. Ipak, sa svakom novom ulogom ona je postajala bolja i to je upravo ono na šta Holivud računa kada angažuje seksi mlade dame. Sada su stigla nova pojačanja.

Brit Robertson
Brit Robertson je verovatno ime za koje nikada niste čuli, ali do sada se pojavila u dosta filmova. Najpoznatiji su ovogodišnji "Tomorrowland" sa Džordžom Klunijem i "The Longest Ride". Ova plavušica ima 25 godina i 43 uloge u karijeri! Izgled lepe devojke iz komšiluka joj je sigurno pomogao, a tek ćete slušati i čitati o njoj.

Kloi Grejs Morec
Kloi Grejs Morec je definitivno zvezda u usponu. Ima već 55 uloga i to ne bilo kakvih! Igrala je u akcijama i romantičnim ženskim limunadama kao što je film "If I Stay". Osvajala je i nagrade. Ima tek 18 godina i bila je naslovnicama mnogih magazina. Dobar izgled i pristojan talenat je vode ka rangu superzvezde.

Nikola Pelc

Nikola Pelc je relativno nepoznato ime, ali ako ste gledali filmove "The Last Airbender" ili "Transformers: Age of Extinction" prepoznaćete njeno lice. Pa čak i ako niste gledali njene filmove, ali ste joj videli lice, teško da ćete ga zaboraviti. Njen tata je milijarder i ova devojka ne mora da radi, ali je izabrala da zarađuje za sebe. Ukoliko se pokaže da nema pojma s glumom, producenti će je i dalje angažovati jer tatica ima veze. U svakom slučaju, do sada nije bila loša, pa joj predviđaju blistavu karijeru.

Lili Kolins
Lili Kolins je seksi. Samo je pogledajte. Ono što je vodi ka statusu zvezde je činjenica da dobro izgleda i dolazi iz Velike Britanije, a Britanci su poznati kao bolje obučeni glumci. Oni imaju ozbiljnije škole za dramske umetnosti od Amerikanaca i generalno, izbacuju mnogo veće talente. Lili je glumila u BBC seriji "Growing Pains", a igrala je i ćerku Sandre Bulok u filmu "The Blind Side". Piše tekstove za magazine Seventeen, Teen Vogue, i LA Times. U industriji zabave će se sigurno zadržati dugo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Najnovije vesti