Kejt Vinslet kaže da nije zvezda: Ja samo radim svoj posao

Kejt Vinslet kaže da nije zvezda: Ja samo radim svoj posao

Autor: | 01/10/2015

0

Oskarovka Kejt Vinslet iza sebe ima tri braka, od toga dva je obavila u tajnosti. U prvu bračnu luku je uplovila sa pomoćnikom reditelja Džimom Tripltonom, sa kime ima ćerku Miju (15). Drugi put je stala na ludi kamen sa proslavlejnim režiserom Semom Mendezom sa kojim ima sina Džoa (12).

Ned Rokenrol je treći muškarac za koga se udala 2012. godine daleko od očiju javnosti. A poznatu plavušu je tada do oltara ispratio njen dugogodišnji prijatelj Leonardo Di Kaprio. Pre samo dve godine postali su ponosni roditelji sina.

Prema rečima oskarovke ona nije mogla da predvidi budućnost:

- Nisam planirala da iza sebe imam dva neuspela braka. Nije bilo lako, ali se ne kajem. Sada sam u srećnoj vezi, srećnom odnosu i ponovo sam u braku. Poznajem još mnogo ljudi koji iza sebe imaju neuspele brakove, ali se o tome ne zna, jer nisu poznate ličnosti, te im nije svaki korak zabeležen. Ja sam pokušala da što manje dovodim svoj privatan život pred očiju javnosti, ali to nije nimalo lak posao.

Glumica je poznata po malo jačoj građi i nikada do sada nije bila sklona rigoroznim dijetama. Međutim sada je rešila da se pohvali novom figurom. Kejt je izabrala teži put do prave linije.

Sada sam majka još jednog deteta, a kako više nisam mlada potrebno je da dodatno povedem računa o svom zdravlju. Izabrala sam teži, i duži put ka dobroj liniji, ali mogu reći da je svakako delotvorniji. sada se moja ishrana bazira na zdravoj hrani i redovnim obrocima.

Poznata glumica sledećeg meseca puni 40 godina, tačno kada je i godišnjica prvog prikazivanja filma "Titanik", po kome se i proslavila.

Iako je planetarno popularna zvezda ona je ipak skromna i dodaje:

- Nikada sebe nisam doživljavala kao zvezdu. Ja samo radim svoj posao baš kao i svi drugi. To što sam poznata ne znači i da sam bolja od drugih.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: kejt vinslet