Emilija Klark najseksipilnija žena godine

Emilija Klark najseksipilnija žena godine

Autor: | 13/10/2015

0


Britanska glumica Emilija Klark, najpoznatija po ulozi Deneris Targarijen u seriji "Igra prestola", proglašena je najseksepilnijom ženom godine magazina "Esquire".

Pored uloge u popularnoj HBO seriji Klark je igrala Saru Konor u letnjem filskom hitu "Terminator: Genesis". Ona može da bude žestoka, ali i prijateljski nastrojena, može biti kraljica, ali i mlađa sestra, ubica ili devojka iz susedstva, napisao je Bendžamin Markovic u tekstu za Esquire.

- Seksi ali ipak prava. To je predivni balans Emilije Klark - navodi Markovic.


Urednica magazina Liza Hintelman nazvala je Klarkovu svačijom miljenicom.

- Emilija Klark je nezaboravna u 'Igri prestola' i bila je siguran izbor kako našeg magazina, tako i prijatelja i porodice - navela je ona.

Klark je rođena 1987. godine u Londonu. U Britaniji je odrasla i diplomirala na katedri za glumu čuvenog londonskog Dramskog centra.

Još kao 13-godišnjakinja je dobila gostujuću ulogu u britanskoj televizijskoj seriji "Doctors", ali je nakon toga pa do kraja školovanja bila posvećena pozorišnim predstavama.

Nakon završenih studija je dobila prvu filmsku ulogu u naučno-fantastičnom filmu "Triassic Attack".

Život te glumice se promenio nakon što je dobila ulogu u "Igri prestola" 2011. godine. Međutim, na početku je imala poteškoća, pošto u seriji ima mnogo golotinje, scena seksa i silovanja. Glumica je Markovicu rekla da je zbog toga dugo patila.

- Jednom sam morala da uzmem kratku pauzu. Rekla sam da moram da popijem malo čaja, međutim morala sam da se isplačem pre sledeće scene - ispričala je Klark svoje iskustvo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: Emilija Klark

Pročitajte još

Najnovije vesti