Treći razvod Hale Beri: Suprugov preki temperament presudio je krahu braka

Treći razvod Hale Beri: Suprugov preki temperament presudio je krahu braka

Autor: | 28/10/2015

0


Šuškanja o problemima u braku poznatih glumaca krenula su još u julu ove godine, a Hale Beri (49) i Olivije Martinez (49) potvrdili du da je njihovom zajedničkom životu došao kraj.

- Idemo dalje s poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugom, a najvažnije će nam biti da činimo ono što je najbolje za našeg sina - piše u zajedničkoj izjavi slavnog para koji je u zahtevu za razvod kao razlog naveo nepomirljive razlike.

S obzirom na to da je par potpisao predbračni ugovor, razvod bi trebalo brzo da bude rešen, a oboje traže zajedničko starateljstvo nad sinom Makeom, s tim da je Hale zatražila da je Olivije dužan da osigura prevoz za vreme poseta, te da treba da zatraži dozvolu ako njihovog dvogodišnjeg naslednika želi da vodi negde van Kalifornije.

Početkom jula pisalo se kako par već nekoliko meseci ne živi zajedno, a Hale je na razvod podstakla suprugova preka narav i incident na aerodromu kada je slavni glumac dečjim kolicima nasrnuo na radnika aerodroma.

Da je taj incident uticao na njihov brak pokazuje i to što su samo sedam dana nakon što ih je radnik losanđeleskog aerodroma tužio i zatražio pet miliona dolara odštete, predali papire za razvod.

Za Hale će to biti treći razvod - slavna glumica bila je u braku s igračem bejzbola Dejvidom Džastisom od 1993. do 1996. godine, a s pevačem Erikom Benetom od 2001. do 2003. godine.

Pored sina s Olivijeom, glumica ima i kćerku Nalu koju je dobila u vezi s Gabrijelom Obrijem.

Za Olivijea će to biti prvi razvod, a pre Hale bio je na glasu kao ženskaroš, te je iza sebe imao brojne veze s glumicama i manekenkama.

Komentari (0)

Loading
Izvor:Hellomagazin.rs hellomagazin