Vojvotkinja Ketrin od Kembridža na gala večeri ponela minđuše "Kraljice majke"

Vojvotkinja Ketrin od Kembridža na gala večeri ponela minđuše "Kraljice majke"

Autor: | 01/11/2015

0



Vojvotkinja Ketrin od Kembridža
odavno slovi za modnu ikonu i pleni pažnju gde god se pojavi. Udajom za princa Vilijama i ulaskom u britansku kraljevsku porodicu nasledila je impozantnu kolekciju nakita koji je sjajno dopunio njen istančan modni ukus.

Iako se nedavno vratila s porodiljskog bolovanja, supruga vojvode od Kembridža ima veoma ispunjen raspored kraljevskih dužnosti, pa se tako prošle nedelje pojavila i na gala večeri "Hedge Funds" u Londonu, gde je iznenadila odabirom haljine cvetnog printa modnog brenda "Erdem".

Vojvotkinja Ketrin od Kembridža 27. oktobar 2015.

Međutim, ono što je pored crvene haljine s printom orhideja Erdema Moralioglua plenilo pažnju prisutnih jesu naušnice koje je vojvotkinja Ketrin te noći ponela.

Naime, tridesettrogodišnja Britanka nosila je minđuše pokojne kraljice Elizabete Bouz Lajon, čuvene "Kraljice majke", koje je ona nosila 12. novembra daleke 1986. godine. Majka kraljice Elizabete II ovaj skupoceni nakit od safira i dijamanata ponela je pre skoro tri decenije na zabavi upriličenoj povodom obeležavanja rođendana čuvenog engleskog pisca Bena Traversa.

Elizabeta Bouz Lajon - Kraljica majka 12. novembar 1986.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News

Najnovije vesti