Sofija Loren otkrila kako je nastala čuvena fotografija sa Džejn Mensfild

Sofija Loren otkrila kako je nastala čuvena fotografija sa Džejn Mensfild

Autor: | 15/11/2015

0

Italijanska filmska ikona Sofija Loren jedna je od najlepših žena sedme umetnosti, večita muza slavnih reditelja i modnih kreatora.

Ali, otkako postoje društvene mreže, pored fotografija iz njene mladosti svet vrlo često obilazi i jedna pikantna slika na kojoj joj društvo pravi Džejn Mensfild, platinasta plavuša poznata i po bujnim grudima. Sofija je nedavno objasnila kako je nastala ta priča.

- Studio "Paramaunt" organizovao je zabavu u čast mog dolaska u Holivud, daleke 1957. godine. Bilo je neverovatno, puno filmskih i drugih zvezda u hotelu "Beverli Hils", ali najveća od njih tada je bila Džejn. Došla je među poslednjima i odmah prišla mom stolu. Znala je da svi gledaju. Sela je pored mene. Pogledala sam u njen opasno dubok dekolte koji joj je jedva pokrivao vrhove grudi. Uplašila sam se da će upasti u moj tanjir kad joj ta satenska haljina bude eksplodirala i da će joj se sve rasuti se po stolu – rekla je Sofija kroz osmeh, ostavljajući nas da razmišljamo da li su joj se oči slučajno ili namerno našle tamo gde su se našle.

- Mnogo puta su tražili da se potpišem na tu sliku. Ali nikad nisam to učinila, pre svega zbog poštovanja prema Džejn – objasnila je legendarna glumica, koja je te večeri blistala u elegantnoj crnoj haljini.

Džejn Mensfild, jedan od najvećih seks simbola prošlog veka, poginula je deset godina kasnije u saobraćajnoj nesreći, kada se auto koji je vozila sudario s kamionom u blizini Nju Orleansa. Imala je 34 godine.

 

Komentari (0)

Loading
Izvor:Snežana Ilić hellomagazin
Tagovi: sofija loren