Možda postoje stvari koje niste znali o Kardašijanovima

Možda postoje stvari koje niste znali o Kardašijanovima

Autor: | 20/11/2015

0

Porodica Kardašijan/Džener toliko je u medijima, i pored rijalitija koji imaju, da prosto mislimo da o njima apsolutno sve znamo. Međutim, verovali ili ne, postoje stvari koje o ovoj porodici verovatno ne znamo.

Neke sitnice uspeli su da sačuvaju za sebe, ali moćni mediji su ih tokom svih ovih godina i sezona rijaliti programa, ipak otkrili.

Srednje ime Kendal Džener je Nikol, u čast Nikol Braun Simpson, bivše supruge igrača američkog fudbala O.J. Simpsona, poznata kao žrtva dvostrukog ubistva, za koje je optužen njen suprug.

Kortni Kardašijan dobila je silikonske grudi kao poklon za svoj 22. rođendan.

Kim Kardašijan je jednom svoju rođendansku žurku pravila u kući Majkla Džeksona.

Rob Kardašijan svoj broj mobilnog menja 10 puta godišnje.

Nakon rođenja Nort Vest, Kim je prijateljima poslala lažnu fotografiju bebe da bi videla ko će od prijatelja da je proda tabloidima. I bilo je onih koji su to uradili.

Kris Džener i Kloi imaju tetovažu istog izgleda na identičnom mestu, iznad zadnjice, ali na Kloinoj piše "tata", a Kris je istetovirala imena Kendal i Kajli.

Kris Džener je priznala da je imala plastičnu operaciju pre venčanja Kim i Kanjea Vesta, jer je želela da se osveži.

Kim i Kanje su se baš potrudili da njihovo venčanje bude glamurozno. Svi toaleti u hotelu su bili zlatni, a svako od gostiju je imao i pločicu sa svojim imenom.

Kris Džener je osnovala svoju crkvu. Član crkve može biti samo onaj ko donira 1.000 dolara mesečno ili 10 odsto svoje zarade.

Kajli Džener ima uzora, i to nije ni jedna od sestara, već Šakira.

Kim je izjavila da ima seks 500 puta dnevno kako bi što pre zatrudnela sa svojim drugim detetom.

Kim je 2008. godine bila najtraženija poznata osoba na Guglu. Pobedila je Britni Spirs, koja je vladala ovom listom 4 godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: kardašijanovi