Sin Sofije Vergare doveo Tejlor Svift na venčanje

Sin Sofije Vergare doveo Tejlor Svift na venčanje

Autor: | 24/11/2015

0


Manolo Gonzales Vergara, sin kolumbijske lepotice Sofije Vergare koja se u subotu udala za kolegu Džoa Manđanela, doveo je Tejlor Svift na svadbu. Dvadesetdvogodišnji Manolo, koji je u suzama dopratio majku do oltara, osam meseci se zabavlja sa američkom muzičkom zvezdom. Ali, na poseban način koji je verovatno samo njemu jasan.

Nema sumnje da je Manolo nasledio Sofijin smisao za humor. Na mamino venčanje poneo je fotografiju Sviftove, koja očigledno još ne zna da ima novog dečka. Slika je „ispratila“ ceremoniju na Floridi, čak se i „upoznala“ sa celom Vergarinom porodicom.

A sve je počelo pre tridesetak nedelja, kada je Manolo na Instagram postavio fotografiju kako prosi Tejlorinu voštanu figuru u njujorškom muzeju „Madam Tiso“. Od tada su, kaže, nerazdvojni, i ponašaju se kao pravi par. Čak su zakazali i venčanje.

Uramljenu sliku iz muzeja svuda nosi sa sobom. I u krevet, i u restoran, i u metro, i na ispite, i na plažu. Vodi je na svako putovanje, a u kolima vezuje sigurnosnim pojasom. Njegovi duhoviti statusi zasmejavaju i mamu Sofiju i ceo Instagram, posebno kad napiše da Tejlorinom (stvarnom) dečku Kalvinu Harisu neće reći da su bili zajedno.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Instagram
Tagovi: sofija vergara