Liv Tajler otkrila kako se osećala kada je saznala ko joj je otac

Liv Tajler otkrila kako se osećala kada je saznala ko joj je otac

Autor: | 30/11/2015

0


Prelepa Liv Tajler nije uvek znala da joj je tata jedan od najvećih rokera svih vremena i frontmen benda “Aerosmith”. Imala je već osam godina kada je otkrila da je reč o legendarnom Stivenu Tajleru.

- To je zaista emotivna priča. Moja mama je bila veoma mlada kada me je donela na svet i cela situacija je bila prilično zamršena. Ali, ništa mi nije nedostajalo u detinjstvu, odrastala sam u predivnoj pordici, okružena ljubavlju i pažnjom. I mama i očuh su mi sve pružali – otkrila je Liv pre neko veče u jednoj emisiji.

Njena majka je nekadašnja američka pevačica Bebe Buel, koja se u prvoj polovini sedamdesetih zabavljala sa Tajlerom, a pratila ga je na nastupima i kasnije, kada više nisu bili par. Često je sa sobom vodila i kćerku.

- Iako sam imala osam godina, počel sam da primećujem neobičnu sličnost između Stivena i mene. Godinu dana mlađa sestra Mia, koju sam kasnije upoznala jer je tatina kćerka iz drugog braka, bila je ista kao ja. Mislila sam da smo bliznakinje! Nju sam viđala iza scene kada bih sa mamom odlazila na koncerte benda “Aerosmith”. A mama nije imala drugog izbora, morala je da mi kaže istinu. Moja reakcija je bila vrlo emotivna, bez obzira na to što sam naslućivala o čemu se radi. Stiven je znao sve vreme, naravno. Oduvek se prema meni ponašao kao pravi otac, ali nakon toga smo postali još prisniji – rekla je glumica, čije je prvo prezime bilo Rundgren, po očuhu koji je živeo sa Bebe u trenutku kada je Liv došla na svet.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty, Getty/Splash

Pročitajte još

Najnovije vesti