Šokantne fotografije Kim Kardašijan i Kendal Džener preplavile internet! (foto)

Šokantne fotografije Kim Kardašijan i Kendal Džener preplavile internet! (foto)

Autor: | 02/12/2015

0

Šokantne fotografije Kim Kardašijan i Kendal Džener na kojima su sa strašnim masnicama ispod oka, rasečenih usana, postale su viralne u utorak, kada su preplavile internet kao deo kampanje u borbi protiv nasilja nad ženama.

Ipak, sve bi bilo u redu da su sestre dale pristanak za korišćenje njihovog lika i fotografija za tako nešto! Kako prenosi TMZ, niko nije kontaktirao rijaliti zvezde, niti ih pitao za dozvolu korišćenja fotografija.

Slike koje su inače paparaco fotografije nastale tokom modnog događaja u Parizu i to 2014. godine, je doradio u fotošopu aktivista AleXsandro Palombo za kampanju koja se zalaže za smanjenje nasilja nad ženama: Ni jedna žena nije imuna na nasilje u porodici.

Kako je navedeno, on je koristio paparaco fotografije koje su svima dostupne na internetu.

Palombo je za kampanju iskoristio fotografije mnogih slavnih žena, želeći da istakne da se nasilje nad ženama ne dešava samo u siromašnim, nižim slojevima društva, već da je prisutno svuda bez obzira na status i položaj.

TMZ dalje prenosi da su i Kim i Kendal, bez obzira što se slažu sa motivima i porukom kampanje, morale da budu obaveštene i upoznate s činjenicom da će se njihov lik koristiti na ovakav način, navodeći da tako nešto dobrano košta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/Alexsandro Palombo/instagram/Kendall Jenner