Malo je nervozan: Kalvin Haris zabranio Tejlor Svift da pominje bivše momke?!

Malo je nervozan: Kalvin Haris zabranio Tejlor Svift da pominje bivše momke?!

Autor: | 05/12/2015

0

Kalvin Haris je zbog Tejlor Svift zaboravio na dane kada je izigravao plejboja, ali  slavna pevačica izgleda nijen zaboravila svoju prošlost, pa joj je Kalvin navodno zabranio da pominje nekadašnje ljubavi.

Tako bar tvrdi portal "Hollywood Life", uz objašnjenje da se poznatom di-džeju nimalo ne sviđa to što se njegova devojka i dalje prepucava s bivšim dečkom Harijem Stajlsom, ali joj zamera čak i to što uopšte priča o svojoj emotivnoj prošlosti.

- Kalvin je odustao od toga da se ponaša kao nekada, kada je bio okružen devojkama, i sve što ima uložio je u vezu s Tejlor. Logično je da želi da se i ona okrene budućnosti i da zaboravi na sve ono što je bilo ranije. Ne voli kad ona pominje svoje bivše, čak ni u lošem kontekstu. Veoma je ljubomoran kada su u pitanju takve stvari - otkrio je dobro upućen izvor.

Problemi su počeli zbog veoma naivne stvari, kada je Tejlor lajkovala Tumblr objavu, na kojoj je pisalo da je Hari detinjast, i na taj način ostavila utisak, ili se Kalvinu samo tako učinilo, kao da je još muči njihov raskid, nakon kratke veze.

Nakon toga, Kalvin je morao da zatvori svoj Instagram profil, zbog velike količine mržnje, koju su mu uputili Harijevi fanovi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još