Kristijano Ronaldo je ludo zaljubljen u kik boksera? (foto)

Kristijano Ronaldo je ludo zaljubljen u kik boksera? (foto)

Autor: | 05/12/2015

0

O seksualnoj orijentaciji jednog od najboljih fudbalera na svetu Kristijana Ronalda dugo se i često spekuliše, iako je godinama bio u vezi s ukrajinskom lepoticom Irinom Šajk.

Poslednjih meseci su sve glasnija šaputanja da je u vezi s marokanskim kik bokserom, Badrom Harijem, s kojim često ide na putovanja.

Francuski voditelj Danijel Riolo tvrdi da je Kristijano homoseksualac i da se mesecima viđa sa Harijem. Prvi put je to rekao u emisiji "Ne diraj u sport" na francuskoj televiziji, a kasnije su ga citirali brojni tabloidi širom sveta.

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 10, 2015 at 10:15am PDT

Riolo ima i "dokaz" o tome, koji se graniči sa fantastikom: da je Ronaldo toliko zaljubljen u Marokanca da posle treninga privatnim avionom odlazi iz Madrida u Maroko na ljubavni sastanak. Čelnici Reala, tima za koji igra Ronaldo, navodno znaju za tu romansu i brinu se kako će Ronaldov privatni život uticati na njegovu karijeru, posebno kada se za ovu vezu sazna u javnosti.

- Kristijano i Badr nisu samo prijatelji, oni su više od toga. Ronaldo tri ili četiri puta nedeljno ode privatnim avionom u Maroko da bi video svog prijatelja - rekao je Riolo.

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 25, 2015 at 10:44am PDT

Svoje tvrdnje potkrepljuje fotografijama s Harijevog Instagrama, na kojima Marokanac drži portugalskog fudbalera.

Ako su ove tvrdnje istinite, Ronaldove veze sa ženama samo su deo paravana koji je osmislio njegovog PR tima.

Glasine da je fudbaler homoseksualac dodatno je pre nekoliko godina pojačala Rijana, koja je nakon njihovog druženja rekla: "Imam mnogo prijatelja homoseksualaca i podržavam ih na sve moguće načine".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images