Novi bračni brodolom Šeril Fernandez Versini?

Novi bračni brodolom Šeril Fernandez Versini?

Autor: | 11/12/2015

0

Britanska pevačica Šeril Fernandez Versini više puta ponela je titulu najlepše žene na svetu, ali istovremno lepota joj nije donela sreću. Njene ljubavne priče uglavnom se završavaju loše, a kako piše mediji na pomolu je novi bračni brodolom.

Šeril smo upoznali kao članicu ženskog benda "Girls Aloud". Kako je rasla popularnost benda, tako se i vremnom Šeril izdvojila kao najprepoznatljivija od devojaka i u jednom trenutku odlučila da dalje nastavi samostalno. Ipak, njena muzika u drugo mje planu u odnosu na njenu životnu priču.


Od prvog trenutka kada je zakoračila na scenu, pažnja medija bila je usmerena na njen privatan život. A onda se desila romansa sa fudbalerom Čelsija Ešlijem Kolom koja je lansirala na naslovne strane širom sveta.

Počelo je kao bajka. Uspešna pevačica i uspešan fudbaler, tako tipična kombinacija, a opet delovali kao tako dobar par da su mediji na ostrvu već počeli da ih proglašavaju naslednicima najpoznatijeg para u svetu fudbala, Dejvida i Viktorije Bekam.

Šeril sa bivšim suprugom Ešlijem Kolom

Ipak, ono što je delovalo kao prava ljubavna priča, ubrzo se pretvorilo u pakao i medijska prepucavanja. Razvod je usledio 2010. godine, samo četiri godine nakon glamuroznog venčanja. I nije bilo ni malo prijatno. Mediji su svakodnevno objavljivali fotografije žena koje su tvrdile da su bile sa Ešlijem, pa čak i intimne ispovesti iz spavaće sobe sa poznatim fudbalerom.

Ipak, Šeril nije digla ruke od ljubavi. Na Kanskom festivalu 2014. godine Šeril je upoznala francuskog biznismena Žan Bernara Fernandez Versinija i samo tri meseca kasnije rekla izgovorila sudbonosno "da". Pevačicina majka i drugarica Lili Ingland su bile njene jedine zvanice na svadbi upriličenoj na plaži Makaroni.

- Obično ne pričam o privatnom životu, ali želim da stanem na kraj glasinama i da podelim sa vama ove srećne vesti. Žan Bernar i ja smo se venčali sedmog jula i veoma smo srećni i uzbuđeni zbog zajedničkog života - rekla je tada Šeril.

Ali izgleda da je uzbuđenje kratko trajalo, jer kako navodi mediji, problemi u braku pevačice i biznismena počeli su pre dva meseca. Izvori magazina "Sun" tvrde da se Šeril trenutno bori za svoj drugi brak i da sudija u britanskom izdanju "X faktora" i francuski biznismen imaju ozbiljnih probelma. Isti izvor navodi i da su razgovarali o razvodu početkom godine, ali da su odlučili da daju svom braku još jednu šansu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Najnovije vesti