Madona u centru Pariza pevala za mir (foto/video)

Madona u centru Pariza pevala za mir (foto/video)

Autor: | 13/12/2015

0

Pop ikona nastupila je na sceni Bersi, u Parizu, sa koje je poručila da "srce Pariza i srce Francuske kucaju u srcima svih gradova". Nakon nastupa u Bersiju, pevačica je posle ponoći održala improvizovani akustični mini-koncert u centru grada.

- Mi smo svi jedno srce - uzviknula je sinoć američka pevačica, pozivajući publiku da se ne prepušta strahu nakon terorističkih napada od 13. novembra, u kojima je poginulo 130 osoba, a više od 350 povređeno.

Tonight was magic!! Thank You Paris?? thank you @jr Thank you ❤️#rebelheartfans

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2015 at 6:34pm PST

- Moć ljubavi je jača od ljubavi prema moći - navela je Madona, čiji je koncert u Parizu deo njene svetske turneje "Rebel Heart". Obavijena francuskom zastavom, Madona je potom zajedno sa publikom zapevala francusku himnu "Marseljezu".

Im singing some songs in place de la republique. Meet me there now #Paris . #rightnow #aftershow❤️#rebelheartour. A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2015 at 3:21pm PST


Pevačica je nakon koncerta odlučila da održi spontatni nastup na ulici, ispred memorijala žrtvama terorističkih napada u Parizu. Povodom istog oglasila se na društvenim mrežama, kako bi pozvala sve da prisustvuju.

Praying for Peace Thanks Paris. for an amazing week! ?????????‼️. ❤️#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 12, 2015 at 2:00am PST

Na Trgu republike Madona je bila sa sinom Davidom koji joj se i ranije pridružio na pozornici, zatim s gitaristom Monte Pitmanom. Pevačica je prvo otpevala numeru "Imagine", Džona Lenona, koja je postala himna mira u svetu, prenosi Blic.rs.

  Singing songs for Peace with David and Monte after my show in Paris! ?? at Place de la Republique ?? ❤️#rebelheartour @jr   A video posted by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2015 at 5:44pm PST

Madona je izvela i dve svoje pesme: "Ghosttown" i "Like a Prayer". Ubrzo se okupilo mnoštvo ljudi koji su je fotografisali i snimali. Madona je nakon kratkog nastupa na ulici iz sveg glasa povikala "mir".

Singing For Peace at Place de@La Republique??. Proud Mama ??. @jr ❤️#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2015 at 7:54pm PST

Paris was lit last night??? . Turning darkness into light. ❤️#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 11, 2015 at 6:44am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/madonna
Tagovi: madona pariz

Pročitajte još