Britanska manekenka tvrdi: Sa Džastinom Biberom sam imala seks utroje

Britanska manekenka tvrdi: Sa Džastinom Biberom sam imala seks utroje

Autor: | 14/12/2015

0

Britanska manekenka Lora Karter tvrdi da je imala seks utroje s Džastinom Biberom (21). Ova 30-godišnjakinja tvrdi da je mladi pevač odličan u krevetu i da je mnogo zgodniji nego na golišavim fotografijama.

Ona je Bibera navodno upoznala na plesnom podijumu londonskog kluba "Tape", a tvrdi da je izabrao baš nju od svih devojaka u klubu.

Zatim ju je njegova ekipa odvezla na privatnu žurku u hotel "Rosewood", a sve se završilo intervencijom policije.

- U grupi su bila četiri muškarca i deset devojaka, koje su izgledale vrlo glamurozno. Žurka je bila na vrhuncu, a Džastin nam je pokazivao svoje plesno umeće - ispričala je Lora i dodala da joj je na vratima hotelske sobe oduzet mobilni telefon, pa tako nije mogla da napravi nijedan selfi.

Nakon što su popili litre šampanjca, Džastin je s devojkama počeo seksi verziju igre "Istina ili izazov". Ubrzo je s jednom devojkom otišao u spavaću sobu, a 20 minuta kasnije vratio se obučen samo u bokserice. Teturajući je došao do Lore.

- Bilo je neverovatno i nerealno. Svetla su bila ugašena, počeli smo da se ljubimo naslonjeni na zid. Kad sam pogledala oko sebe, videla sam da je s nama i druga devojka. Mislim da je bila Amerikanka i bilo je jasno da su nešto radili. Legli smo na krevet i počeli da se ljubimo - rekla je Lora.

Ubrzo je druga devojka otišla iz sobe, jer joj se nije svidelo što Džastin više pažnje posvećuje manekenki.

- Džastin nije otišao s njom. Zapravo je izgledalo da mu je drago što je otišla, bio je srećniji kad smo u sobi ostali samo ja i on. Seks je bio odličan - pohvalila se.

Hotel je napustila u 6.30 ujutro, a na odlasku je primetila dva policajca na recepciji. Navodno je jedna od devojaka iz Biberove sobe doživela nervni slom. Bosa je sišla do recepcije i urlala da ne može da pronađe prijateljicu. Policija je potvrdila da je u ponedeljak oko 6.15 intervenisala u hotelu nakon što im je dojavljeno da je ugrožen život jedne devojke.

- Policajci su utvrdili da je devojka na sigurnom i da je dobro. Nije počinjen nikakav prekršaj i nisu preduzete nikakve policijske akcije - piše u policijskom saopštenju koji je objavio "Dejli mejl", a Biberovi portparoli nisu komentarisali tvrdnje Lore Karter.

Dok manekenka javno iznosi detalje njihove navodne "vruće" noći, Biber je pronašao novu zanimaciju.

Naime, on je, na poslednjoj fotografiji koju je objavio na Instagramu, nepoznatu ženu stavio na haubu crnog "audija" i zadigao joj suknju, a njeno lice sakriveno je iza leđa mlade zvezde.

Zanimljivo, pevač je ispod fotografije kratko napisao: "Lord knows" što su tabloidi protumačili kao "podbadanje" Skota Disika (32) čiji je nadimak "Lord", a s čijom se bivšom, Kortni Kardašijan (36) pevač navodno viđa.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Dec 13, 2015 at 5:13pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Džastin Biber