Kad Kardašijanke prave božićnu žurku (foto)

Kad Kardašijanke prave božićnu žurku (foto)

Autor: | 25/12/2015

0

Ako ste mislili da ćete bar Novu godinu dočekati bez Kardašijanovih, prevarili ste se. Članice popularnog rijaliti klana tek su počele sa čestitkama i prazničnim porukama. A i sa glamuroznim žurkama.

Pošto se zna ko u njihovoj kući nosi pantalone, prvi parti za Badnje veče organizovala je, naravno, mamadžerka Kris Džener.

Pripreme su počele od ranog jutra, i u njima je učestvovala cela porodica. Mala Nort Vest redom je šminkala sve tetke dok su još bile u pidžamama, pa je tako Kloi na Instagramu svima pokazala kako joj stoji novi mejkap sa potpisom sestričine.

- Nort je pravi majstor za šminku, a ja sam njen prvi klijent – našalila se pored simpatične slike, da bi već na drugoj pozirala ispred jelke sa Kortninim šestogodišnjim sinom Mejsonom.

Iako su sve Kardašijanke prisustvovale maminoj božićnoj žurci, zvezda večeri bila je Kloi, koja je dovela Deda Mraza u belom odelu. Na jednoj od fotografija pravljenih specijalno pred parti vidi se i nasmejana Nort Vest koja je stigla sa mamom, ali nije mogla da ostane do kraja. Pored Kloi, svi pogledi bili su upereni i u Kim, koja je početkom meseca drugi put postala majka.

A ta tradicionalnu čestitku za Božić, klinci su bili njen jedini i najveći ukras:

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić instagram