Mira Sorvino se kaje što nije verovala Dilan Farou: Oprosti mi, kao majci i ženi ovo mi slama srce

Mira Sorvino se kaje što nije verovala Dilan Farou: Oprosti mi, kao majci i ženi ovo mi slama srce

Autor: | 11/01/2018

0

Teško je odreći se svojih heroja kojima ste se divili zbog izuzetnog talenta i poverovati da su učinili strahote za koje nema izvinjenja, kaže Mira Sorvino (50). Glumica se preko otvorenog pisma izvinila koleginci Dilan Farou (32) koja je optužila oca, reditelja Wudija Alena (82) da ju je seksualno zlostavljao dok je bila dete. 

Sorvino je žao što na početku karijere nije verovala da bi Alen tako nešto uradio i sarađivala je s njim na filmu 'Moćna Afrodita'. Za tu je ulogu 1996. osvojila Oskara za najbolju glumicu.

- Oprosti mi. Ne mogu ni da zamislim kako si se osećala sve ove godine gledajući da nekog koga si prozvala da te povredio, mnogi ljudi u Holivudu, uključujući i mene stalno hvale, a tebe ignorišu. Kao majci i ženi ovo mi slama srce - rekla je glumica.

Sorvino je jedna od poslednjih glumica koje su izrazile žaljenje zbog saradnje s Alenom. Elen Pejdž (30) rekla je nedavno da joj je to najveća greška u karijeri dok je glumac Dejvid Krumholc (39), koji je sa rediteljem radio na najnovijem filmu 'Wonder Wheel', istakao da mu je to najveća 'srcedrapajuća' stvar u životu.

Sorvino je prošle godine bila jedna od glumica koje su optužile Harvija Vajnstina (65) za seksualno zlostavljanje, prenosi 24sata.hr

hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti