Naomi Kembel ostavila milijardera zbog 12 godina mlađeg repera?

Naomi Kembel ostavila milijardera zbog 12 godina mlađeg repera?

Autor: | 22/01/2018

0

Naomi Kembel (47) se tokom pariske nedelje mode ovog vikenda družila sa reperom Skeptom (35) što je podstaklo šuškanja da je supermodel ponovo zaljubljen. 

- Odmah su se "skapirali" i često se nalaze, ali su odlučili kako neće da srljaju u vezi. Oboje su jako kreativni i sviđaju se jedno drugome - rekao je Naomin prijatelj. Par, dodaje, odlazi na sastanke u tajnosti. Reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još prošle godine. Na 'fotki' mu Naomi pozira u zagrljaju, a Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio ikonu srca.

Reper, čije je pravo ime Džozef Junior Adenuga nedavno je rekao da mu je Kembel 'najdraža žena sa naslovnih strana'.

- Ona je pomerala granice naslovnicama u Vogu i zato joj se divim - rekao je Skepta.

Pre nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je, šuškalo se, bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamilerijem (62) koji je direktor kompanije Ferari. U julu prošle godine, manekenka se prijateljima hvalila koliko je zaljubljena u Egipćanina kojeg je upoznala na trkama Formule 1.

Godinu dana ranije, Naomi je imala kratku romansu sa arapskim biznismenom Hasanom Jamelom (30). On je kasnije završio s Rijanom, što je 'crnu panteru' naljutilo pa se posvađala sa pevačicom. Jedna drugu su 'otpratile' na društvenim mrežama i navodno zbog fatalnog Hasana više ne pričaju.

- Naomi mrzi da se oseća kao nečiji 'drugi izbor', uvredilo ju je to jer misli da je Hasan izabrao Rijanu umesto nje - kazao je izvor blizak pevačici.

Supermodel i pevačica navodno su se 'zakačile' i zbog Leonarda Dikaprija (43). Kembel je s glumcem bila u vezi 1995., a pošto su prekinuli, ostali su bliski prijatelji. Oskarovac je takođe imao kratku ljubavnu romansu sa Rijanom 2016., na šta je, navodno, Naomi poludela.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: naomi kembel