Demi Lovato: Više neću sebi da uskraćujem hranu niti da se stidim zbog onoga što jedem

Demi Lovato: Više neću sebi da uskraćujem hranu niti da se stidim zbog onoga što jedem

Autor: | 23/01/2018

0

Prihvatiti i zavoleti svoje telo i samog sebe nije jednostavno i to je proces koji se gradi godinama. To najbolje zna slavna pevačica i glumica Demi Lovato, koja oduvek otvoreno govori o problemima sa zdravljem koje je imala nakon poremećaja u ishrani, a sad je sa svojim obožavaocima na Tviteru podelila još jednu inspirativnu vest.

Demi je napisala kako zauvek odustaje od bilo kakvih vrsta dijeta i kako se više nikad u životu neće podvrgnuti ni jednoj i objasnila zbog čega.


- Danas sam se na slikanju osećala grozno, ali odlučila sam da ću da prihvatim sebe kakva jesam zato što se volim. Takođe, vaša ljubav i podrška daju mi snage u ovakvim trenucima. Ako se i vi borite, nemojte zaboraviti – ako ja mogu i vi to možete da prebrodite - napisala je i dodala:

- Više neću da uskraćujem sebi slatkiše i nezdravu hranu (u ograničenim količinama) i, neću da lažem, otkad sam se odrekla dijeta dobila sam koji kilogram, ali sam se rešila hroničnog stresiranja oko toga šta i kada jedem. Ne želim da budem takav primer svojim obožavaocima. Više neću sebi da uskraćujem hranu niti da se stidim zbog onoga što jedem - napisala je.

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 3. Јан 2018. у 9:44 PST

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: demi lovato