Rozario Doson o traumatičnom detinjstvu: Za mene je svet uvek bio mesto u kojem se zlostavljanje podrazumeva

Rozario Doson o traumatičnom detinjstvu: Za mene je svet uvek bio mesto u kojem se zlostavljanje podrazumeva

Autor: | 27/01/2018

0

Lepotica iz brojnih serija i filmova, glumica Rozario Doson, otvorila je dušu u podkastu "Morado Lens" i otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

–Silovana sam i zlostavljana kao dete, tako da je, iz mog ugla, svet uvek bio mesto u kojem se zlotsavljanje podrazumeva, rekla je Rozario pričajući o zlostavljanju u Holivudu.

–Kada sam to videla i na radnom mestu, nekako mi nije bilo strano. Pomislila sam, pa, ovo se dešava i u porodici, zar ne? Dešava se sa ljudima koji bi trebalo da te štite dok si mali, rekla je glumica.

Dosonova nije otkrila ko je osoba koja ju je zlostavljala u detinjstvu, jer je rekla da želi da govori o globalnom problemu, a ne da celu priču "okrene" na svoje iskustvo.

Rozario je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koje su pružile podršku kampanjama #MeToo i #TimesUp, koje pokušavaju da iskorene sistematsko zlostavljanje žena u industriji šoubiznisa.

–Konačno smo u poziciji da kažemo NE. Ne moramo više da ćutimo o ovome. Zlostavljanje je arhaično, užasno i destruktivno, a promene koje se sada dešavaju su divne– rekla je ona.

Rozario igra u seriji "The Defenders", pogledajte trejler!

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: rozario doson

Pročitajte još

Najnovije vesti