Melanija na Trampov govor stigla na način na koji to nije učinila nijedna prva dama do sada

Melanija na Trampov govor stigla na način na koji to nije učinila nijedna prva dama do sada

Autor: | 31/01/2018

0

Melanija Tramp sinoć je na Trampov govor o stanju nacije u Kapitol Hilu stigla odvojeno od supruga i tako prekršila dugogodišnju tradiciju, odnosno učinila nešto što do sada nije nijedna američka prva dama u istoriji.

Iz Bele kuće su odbacili tvrdnje da se Melanija odlučila na takav potez zbog bračnih problema Trampovih i objasnili da je ona stigla u posebnom automobilu, u pratnji svojih gostiju, kako bi mogla da provede više vremena s njima.

Melanija je dobila ovacije kada se pojavila u dvorani u elegantnom odelu kuće Dior, boje bele kafe i bluzi kuće Dolce&Gabbana iste boje.

Smestila se tek minut pre nego što je Tramp započeo s govorom, piše CNN. Sedela je okružena dvojicom od ukupno 15 svojih gostiju, policajcem Rajanom Holetsom i 12-godišnjim dečakom Prestonom Šarpom koji su bili deo, kako je ranije objasnila, "časne grupe heroja i preživelih". Holets je usvojio dete majke zavisne od droga, a Šarp je organizovao polaganje 40.000 zastava i cveća na grobove vojnika.

U Belu kuću su se Melanija i Donald vratili zajedno, u službenoj limuzini, a to je bio i prvi put da su viđeni zajedno od Nove godine. Inače, Melanija se ove godine skoro pa i nije pojavljivala u javnosti, a američka javnost tvrdila je da je razlog tome nastup porno zvezde Stormi Danijels koja tvrdi da je imala aferu sa Trampom 2006. godine, odmah pošto je Melanija rodila sina Barona.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Melanija Tramp