Kraj mučne brakorazvodne parnice: Petra Eklston konačno slobodna

Kraj mučne brakorazvodne parnice: Petra Eklston konačno slobodna

Autor: | 01/02/2018

0


Petra Eklston i Džejms Stant su bivši muž i žena posle šest godina braka i mučne brakorazvodne parnice. Na poslednjem ročištu svo troje dece pripalo je Petri, a ona uskoro planira da trajno promeni adresu. Svoj dom sada će napraviti u Americi.

Dok su advokati samo trljali ruke zbog višemilionske brakorazvodne parnice, Petrin otac Berni Eklston otkrio je da je Džejms bio vrlo nasilan prema njegovoj mlađoj ćerki tokom braka. Čak je u jednoj fazi želeo i da je ubije.

-Bila je u policiji, on je prema njoj bio izuzetno nasilan i pretio joj je da će joj razneti glavu, ispričao je zabrinuti otac kome se bivši zet na početku dopadao.

Bio je, kaže simpatičan, drag i uzoran klinac, a onda je postao "idiot".

U porodici Eklston nisu navodili ni objašnjavali detalje koji su doveli do razvoda, ali je poznato da je Džejms godinama unazad problematičan.

Tata Berni odahnuo, Petra Eklston najzad izbacila nasilnog supruga iz vile (video)

A post shared by Sunday Times (@sundaytimes) on Jul 1, 2017 at 2:48am PDT


"The Mirror" je pisao o njegovim ispadima 2015. godine kada je policija intervenisala zbog remećenja javnog reda, a javnost je saznala i da on koristi kokain.

Sada je sve to završeno, a sud u Londonu je bogatoj naslednici dozvolio i da se sa ćerkom Lavinijom i blizancima Endruom i Džejmsom preseli u Ameriku.

S druge strane Stant je dobio pravo viđanja dece, ali još nije definisano preciznije kako i koliko.

A post shared by fashion (@celebritiupdates) on Mar 28, 2017 at 9:28am PDT


Zapravo to je ostalo i jedino nerešeno pitanje jer su se bivši supružnici već dogovorili oko 5,5 milijardi bogatstva.

Naime, par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor vredan 16 miliiona funti, a Petri su pripale vila u Los Anđelesu i kuća u Londonu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: petra eklston