Juan Mekgregor se razveo od žene zbog ljubavnice, a sada ga je i ona ostavila (video)

Juan Mekgregor se razveo od žene zbog ljubavnice, a sada ga je i ona ostavila (video)

Autor: | 26/02/2018

0

Poznati glumac Juan Mekgregor (46) poslednjih meseci je bio glavna tema medija jer je ostavio suprugu Evu Mavrakis zbog američke glumice Meri Elizabet Vajthed.

Kada je škotski glumac pre nekoliko meseci ostavio suprugu nakon 22 godine braka s kojom ima četvoro dece, zbog ljubavnice, svi su bili šokirani. Međutim, Juanu se sve to obilo o glavu jer ga je nova devojka šutnula.

- Meri je mrzela to što je etiketirana kao razaračica porodice. Juan je odlučio da stavi tačku na svoj brak zbog Mari, a sada je izgubio i jedno i drugo - ispričao je izvor blizak glumcu za američki Star.

Osim što je slomio srce bivšoj supruzi, Juan je svojom odlukom povredio i svoje tri ćerke, koje su ga javno iskritikovale na razne načine putem društvenih mreža.

 

Iako je mislio kako je ova odluka ispravna te kako sada konačno javno može da uživa u novoj ljubavi, glumca je šokirala činjenica da njegova nova draga ne može da bude s nekim zbog koga je ceo svet počeo da je osuđuje.

Inače, Meri i Juan su se zaljubili na snimanju serije Fargo, a ubrzo se saznalo za njihovu aferu jer ih je paparaco uhvatio u preljubi. U međuvremenu, Juan se odselio iz porodičnog doma i preselio u novu kuću zajedno s novom izabranicom.

 

Takođe, ceo svet obišla je i vest o incidentu tokom nedavne dodele nagrada Zlatni globus, kada se škotski glumac prilikom preuzimanja nagrade za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo obratio dvema ženama kojima je izrazio zahvalnost – supruzi Evi i ljubavnici Meri.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: juan mekgregor