Razvode se Čening Tejtum i Džena Devan: Volimo se, ali nismo srećni

Razvode se Čening Tejtum i Džena Devan: Volimo se, ali nismo srećni

Autor: | 03/04/2018

0


Glumci Čening Tejtum i Džena Devan važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ali nakon devet godina rešili su da okončaju svoj brak. Svoju odluku podelili su zajedničkim saopštenjem sa pratiocima na društvenim mrežama.


– Hej, svete, imamo nešto da podelimo s tobom. Pre svega, neobično je što to moramo da uradimo na ovaj način, ali to je posledica života koji smo odabrali da živimo, a na kojem smo duboko zahvalni. Živimo u neverovatnom vremenu, u kojem se, istovremeno, istina brzo može iskriviti 'dorađenim činjenicama'. Zbog toga želimo mi da vam kažemo istinu. Puni ljubavi, odlučili smo da se raziđemo.

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on Apr 3, 2018 at 12:54am PDT

Zaljubili smo se pre mnogo godina jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo kada je reč o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima. U korenu problema ne nalaze se nikakve tajne ni uzbudljivi događaji - mi smo samo prijatelji koji su shvatili da je stiglo vreme da se razdvojimo i pomognemo jedan drugome da proživimo najispunjeniji i najsrećniji život. Još uvek smo porodica i predani roditelji našoj Everli. Nećemo davati komentare nakon ovoga, i zahvaljujemo vam na poštovanju privatnosti naše porodice - napisali su u zajedničkom saopštenju.

Čening i Džena upoznali su se na snimanju filma “Step Up” 2006. godine u kom su glumili zaljubljeni par. Venčali su se tri godine kasnije.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram