Džej Zi otvoreno o neverstvu: Imam predivnu suprugu koja je razumela kroz šta prolazim (video)

Džej Zi otvoreno o neverstvu: Imam predivnu suprugu koja je razumela kroz šta prolazim (video)

Autor: | 08/04/2018

0

Iako je prošle godine priznao, reper Džej Zi (47) je sada po prvi put progovorio o tome kako je bio neveran u braku sa Bijonse (36).

Spekulacije o prevari počele su kad je Bijonse izdala album "Lemonade", a Džej Zi  "4:44", jer su značenje i tekstovi njihovih pesama govorili upravo o tome. Zajednički album im je, tada je dao do znanja, bio oblik terapije da pređu preko bračnih problema koje su imali.

U petak je emitovana epizoda emisije Dejvida Letermana u kojoj je razgovarao s pevačem, a u kojoj je Džej Zi prvi put otvoreno govorio o bračnim problemima sa suprugom, i o tome zašto ju je prevario. U javnosti nikad nije otkriveno s kim.

Džej je kazao da je u međuvremenu "postao druga osoba", kao i da to nije ni bila najgora stvar koju je 'tada' uradio. Pričao je o tome da je imao emocionalne probleme s kojima nije znao da se nosi, kao što "mnogi muškarci odrastaju ne znajući kako da se nose s problemima."

- Jedino što nas uče o osećanjima je da "Budemo čvrsti", "Ne plačemo", "Budemo muškarci"" - kazao je pevač.

- Želim da imam emotivne alate koji će mi pomoći da svoju porodicu držim na okupu - dodao je.

- Imam predivnu suprugu koja je razumela kroz šta prolazim. Želim da verujem da smo sada na bolje mestu - kazao je, priznavši da su išli zajedno na terapiju za parove.

- Ali i dalje radimo na svom odnosu i komunikaciji. Ponosan sam na to kakav sam danas otac i suprug zbog toga što sam radio na sebi - ispričao je Letermanu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: bijonse džej zi