Novi detalji tajne veze: Bred Pit se već šest meseci viđa sa lepom profesorkom Neri Oksman?

Novi detalji tajne veze: Bred Pit se već šest meseci viđa sa lepom profesorkom Neri Oksman?

Autor: | 10/04/2018

0

Premda je tek prošle nedelje javnost saznala da Bred Pit ima novu prijateljicu s kojom provodi vreme, američki mediji sad pišu da su glumac i lepa arhitektkinja i profesorka na MIT-u Neri Oksman već šest meseci u vezi. O tome svedoči fotografija s Instagrama iz decembra prošle godine.

54-godišnji glumac zbližio se sa 42-godišnjom Izraelkom kroz jedan arhitektonski projekat. Fotografiju u decembru objavila je studentkinja Keti Kamenzind, a na njoj je Bred okružen s pet žena. Slikana je navodno kad je Bred bio u poseti Oksman na njenom institutu, ali ona nije pozirala za fotografiju. Navodno je objavljena još jedna fotografija na kojoj su oboje, ali ta je u međuvremenu izbrisana s društvenih mreža, piše magazin People.

Ocean’s six? ? #whatjusthappened #bradpitt #medialab

Објава коју дели Kathy Camenzind (@camenzino) дана 28. Нов 2017. у 4:27 PST

Nerina koleginica opisala ju je kao predivnu genijalku. Navodno su je preporučili Pitu da mu pomogne oko projekta na kojem radi.

- Bred i Neri su odmah osetili povezanost jer dele strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. To bismo mogli da opišemo kao profesionalno prijateljstvo, ali Bred je veoma zainteresovan za nju - rekao je izvor.

@mamucharuiz је поделио/ла објаву дана 7. Апр 2018. у 1:00 PDT

Neri Oksman iza sebe ima brak sa kompozitorom Osvaldom Golijovim, a Bred se prošle godine rastao od Anđeline Džoli s kojom ima šestoro dece. Anđelina navodno izlazi sa ‘starijim zgodnim trgovcem nekretninama’.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty