Rasel Krou slavi: Hvala svima, a sada sam i službeno razveden!

Rasel Krou slavi: Hvala svima, a sada sam i službeno razveden!

Autor: | 10/04/2018

0

Hvala linijskom sudiji. Hvala momcima koji su vratili loptu - napisao je Rasel Krou (54) na društvenoj mreži. Novozelanđanin se koristio sportskim rečnikom kako bi se pohvalio da se razveo od pevačice i glumice Daniel Spenser (48). 

- U drugim vestima... Službeno sam postao razveden - istakao je Krou. Par se venčao 2003. na glumčev 39. rođendan, a za razod su se odlučili pre pet godina. Krou je pre nekoliko godina još gajio nadu da će uspeti da se pomiri, ali to se nije dogodilo.

- Kad sam nečemu predan, istrajem u tome, pa se nikad ne zna. Volim Daniel od 1989. i to se nikada neće promeniti - rekao je glumac. Daniel je svojevremeno rekla da želi da ostane s Raselom u što prijateljskijem odnosu kao što su to uradili i njeni roditelji.

Објава коју дели Russell Crowe (@russellcrowe) дана 22. Феб 2018. у 10:28 PST

- To je bio divan primer za mene i odličan je primer onoga što ja sama želim da postignem. Kada bi moja majka otišla na put, otac i očuh bi zajedno gledali fudbal ili nešto. Postali su jako dobri prijatelji - objasnila je glumica svoju idiličnu porodičnu situaciju. Rasel je upoznao Daniel 1989. na snimanju filma 'The Crossing' te su započeli vezu, a ubrzo su raskinuli.

Par se ponovo zaljubio 2001. i imaju sinove Čarlsa (14) i Tenisona (11). Krou je nedavno, na njihovu godišnjicu braka i njegov 54. rođendan organizovao aukciju 'Umetnost razvoda' u Sidneju. Na njoj je rasprodao sve što ga podseća na propali brak.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: rasel krou

Pročitajte još

Najnovije vesti