Megan Markl na svoje venčanje nije pozvala brata: Zbunjen sam njenim postupkom, odrasli smo zajedno

Megan Markl na svoje venčanje nije pozvala brata: Zbunjen sam njenim postupkom, odrasli smo zajedno

Autor: | 19/04/2018

0

Odmah pošto su neki članovi uže porodice buduće vojvotkinje Megan Markl (37) objavili kako nisu pozvani na dugoočekivanu ceremoniju njenog venčanja s princom Harijem (33), javio se i Tomas Markl Junior (51), brat po ocu američke glumice i humanitarke, i rekao kako je Megan 'zaboravila odakle dolazi'.

- Nisam ni ljut ni ogorčen, pre sam povređen - rekao je za The Sun Meganin brat Markl Junior i dodao kako mu srce puca kad se seti kako su bliski on i sestra bili.

- Odrasli smo zajedno i delili sve, pa mi je ova situacija tim više čudna. Zbunjen sam njenim postupkom baš zato što mislim kako vrlo dobro razumem koliko je osetljiva pozicija u kojoj se trenutno nalazi, kao i činjenicu da kraljevska porodica i javnost prate svaki njen korak. Ipak, sve zajedno ne može da bude opravdanje za Megan da zaboravi na svoje korene i porodicu - zaključio je Tomas.

 

Brat Tomas tako neće prisustvovati Meganinom venčanju, kao ni njena polusestra, spisateljica Samanta Grant, koja isto nije dobila pozivnicu za ovaj dan koji se s nestrpljenjem iščekuje širom Engleske, ali i širom sveta.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još