Dvejn Džonson tata po treći put: Tiana Đia Džonson je došla na ovaj svet kao sila prirode (video)

Dvejn Džonson tata po treći put: Tiana Đia Džonson je došla na ovaj svet kao sila prirode (video)

Autor: | 24/04/2018

0

Tiana Đia Džonson je došla na ovaj svet kao sila prirode i njena mama Lorin Hašijan izdržala je trudove i rodila je kao istinska rok zvezda, rekao je glumac Dvejn Džonson (45) koji je dobio treću ćerku.

Džonson je curicu dobio s devojkom, pevačicom Lorin Hašijan (33), a prinovom se pohvalio objavivši fotografiju na kojoj mu leži na golim grudima.

- Blagosloven sam i ponosan što sam doneo još jednu snažnu curu na ovaj svet - napisao je glumac poznat pod nadimkom 'The Rock' uz sliku. Kaže kako je odrastao sa snažnim ženama punim ljubavi i da je njima okružen ceo život, ali sad kada je u rođenju Tiane teško mu je da izrazi novi nivo ljubavi, poštovanje i divljenje koje ima prema devojci Lorin i svim mamama i ženama u svetu.

Објава коју дели therock (@therock) дана 23. Апр 2018. у 10:52 PDT

- Evo savet mudrim džentlmenima. Kritično je biti uz svoju damu kada rađa, biti što veća potpora, držati ruke, noge, sve što možeš. Ali ako zaista želiš da razumeš jedan od najmoćnijih i osnovnih trenutaka koje ti život može ponuditi, gledaj kako ti se dete rađa - istakao je The Rock. Dodao je kako takvo iskustvo menja život i da će poštovanje i divljenje prema ženi tada biti bezgranično. Obećao je trećoj ćerki kao što je i njenim starijim sestrama Simon Aleksandri (16)  i Džasmin Liai (2) kada su se tek rodile da će je štititi, voditi i nasmejavati do kraja svog života.

Објава коју дели therock (@therock) дана 24. Апр 2018. у 12:33 PDT

- Tvoj ludi tata ima mnoge odgovornosti i ima puno poslova i uloga u ovom svetu, ali biti tvoj tata će uvek biti ono na šta sam najponosniji. I samo još jedna stvar, volećeš da se ljuljaš u tatinom kamionetu - napisao je glumac. Glumac s bivšom suprugom, producentkinjom Deni Garsijom (49) ima ćerku Simon, a s devojkom Lorin ćerku Džasmin.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još