Kristen Stjuart bosonoga buntovnica na crvenom tepihu u Kanu (foto/video)

Kristen Stjuart bosonoga buntovnica na crvenom tepihu u Kanu (foto/video)

Autor: | 15/05/2018

0

Na filmskom festivalu u Kanu koji se ove godine održava 71. godinu po redu ne nedostaje glamura i prelepih haljina slavnih zvanica.

Dolazak na premijeru novog filma Spajka Lija 'Blackkklansman' bio je potpuno u znaku Kristen Stjuart koja je zablistala u pravom smislu te reči u seksi srebrnom izdanju.

Zanimljiva mini haljina ukrašena nizom kristala, kamenčića i šljokica s prorezom na leđima koju potpisuje kuća Chanel, otkrila je Kristenine vitke noge i besprekornu figuru, ali neočekivani potez buntovne Amerikanke sve je iznenadio.

Glumica koja je godinama bila u vezi s kolegom iz 'Sumrak sage' Robertom Patinsonom, a sad je u vezi s manekenkom Stelom Maksvel, u jednom je trenutku skinula crne štikle i bosonoga prošetala crvenim tepihom.

 

Mediji spekulišu je li Kristenin potez prouzrokovala neudobna obuća ili je reč o iskazivanju bunta protiv strogog pravila u Kanu koji nalaže nošenje cipela na petu za ženske gošće o čemu je glumica jasno progovorila prošle godine.

- Mislim da danas ne možete to da tražite od žena, ali to pravilo je još uvek tu. Ako od muškaraca ne tražite da nose cipele na petu i haljine, ne možete ni od mene - rekla je tada Kristen.

Inače, mlada Amerikanka nije prva koja se bosonoga prošetala u Kanu. Naime, pre nekoliko godina na tom se filmskom festivalu dogodio veliki skandal kad neke zvanice zbog ravnih cipela nisu mogle da prisustvuju projekciji filma 'Carol' s Kejt Blančet. Zbog toga je 2016. iz protesta Džulija Roberts prošetala bosonoga crvenim tepihom festivala u Kanu. A čini se da se njenim primerom povela i Kristen.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti